Wirecard România devine parte din grupul SIBS
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Wirecard Romania, Romcard şi Supercard Solutions & Services au fost achiziţionate de către SIBS Group, într-o tranzacţie încheiată luni, conform unui comunicat al companiei.

SIBS este un furnizor de servicii de plată complete, cu o poziţie de lider în Portugalia şi o amprentă semnificativă în ţări dezvoltate din Europa şi Africa. Grupul oferă un spectru larg de soluţii digitale şi de e-commerce, soluţii pentru reţele ATM şi POS, precum şi servicii de producţie şi personalizare carduri.

Prin această achiziţie, SIBS ajunge pe piaţa din România şi îşi extinde astfel prezenţa în Europa de Est, unde are deja o activitate semnificativă în Polonia, prin Paytel.

"Suntem încântaţi să devenim parte a SIBS, o companie cu un profil de business similar cu al nostru şi cu o prezenţă puternică în mediul soluţiilor de plată de pe două continente. Sunt sigur că, împreună, companiile noastre vor continua să aducă soluţii de plată inovatoare pe pieţele din România şi din Europa şi să fie un partener de încredere atât pentru companiile care ne-au acordat încrederea lor până acum, precum şi pentru companii noi. Povestea noastră de succes continuă şi suntem încântaţi să atingem noi frontiere, atât din punct de vedere geografic, cât şi inovativ", a declarat Utku Ogrendil, CEO Wirecard România.

ING Bank lansează o nouă opțiune, ING Pay Credit

Wirecard Romania, Romcard şi Supercard au o experienţă de peste 25 de ani în servicii de plată şi soluţii tehnologice şi de fidelitate.

"Aceste companii împart acelaşi ADN. SIBS este o companie lider pe piaţa soluţiilor de plăţi, ce îmbunătăţeşte modalităţile de plată pentru peste 300 de milioane de utilizatori, pe mai mult de 10 pieţe. În calitate de acţionari ai companiilor vom continua - şi vom intensifica - concentrarea pe furnizarea celor mai convenabile, sigure şi inovatoare soluţii de plată pentru piaţa din România şi vom căuta să creştem în continuare cooperarea cu personalul şi partenerii existenţi, pentru a consolida piaţa românească de plăţi şi, pe această bază, să impulsionăm tendinţa actuală către plata fără numerar", a declarat CEO SIBS Group, Madalena Tome. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Producţia de cărbune a României continuă să scadă

Institutul Naţional de Statistică a publicat o analiză...

Revolut face angajări în România

Compania Revolut angajează la nivel global, inclusiv în România.

Preţul cafelei nu va scădea prea curând. Care sunt motivele

Veşti proaste pentru iubitorii cafelei.

Valoarea acordului Aramco - FIFA, pusă la secret

FIFA a anunţat acordul global cu Aramco.

Programul magazinelor Carrefour de 1 Mai şi Paşte 2024

Programul magazinelor Carrefour în perioada...

BHP vrea să ”aprindă” întreaga industrie a cuprului

Anglo American a confirmat primirea unei oferte de...

România are încă un aeroport la standarde Schengen

Lucrările de modernizare și extindere a Aeroportului...

EasyJet recrutează: Are nevoie de 1.000 de piloți

Compania aeriană britanică deschide un program de...

Drone militare: Producătorii modelelor folosite în conflicte

Modelele de drone și aplicațiile acestora s-au înmulțit...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel