Visul SUPREM al lui Elon Musk! Greu de realizat
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Visul SUPREM al lui Elon Musk! Greu de realizat
Visul SUPREM al lui Elon Musk! Greu de realizat
Miliardarul tehnologic spune că are amintiri îndrăgite de dormit pe canapelele colegilor săi și vrea să scape de casele sale din Bel Air pentru că nu le poate folosi pe toate.

Elon Musk este unul dintre cei mai bogați oameni de pe planetă, cu o valoare netă estimată a fi în regiunea de 69 de miliarde de dolari.

Elon Musk dezvoltă MICROCIPURI pentru CREIER

Inovatorul tehnologic care a fondat PayPal, Tesla și SpaceX, spune că se gândește să devină „omul fără adăpost”. A pus la vânzare două dintre conacele sale, redactând un tweet: „Vând aproape toate bunurile fizice. Nu voi deține nicio casă.", potrivit Dailystar.

El a adăugat că își va dedica viața „lui Marte și Pământului” și a spus că nu mai are nevoie de bani pentru că „bunurile te cântăresc”.

Acum, într-un interviu larg difuzat în New York Times, el a spus: „Cred că doar vom închiria un loc undeva ...Am doar aceste case, dar nimeni nu le folosește”, a spus el.

Musk se concentrează tot mai mult pe construirea unui „oraș care se auto-susține” pe Marte, despre care spune că va necesita 1.000 de lansări de nave spațiale pe an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel