Violeta Alexandru: Din păcate, în Bucureşti se face doar spectacol din ban public
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Violeta Alexandru
Violeta Alexandru
Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a declarat marţi că în Bucureşti se face doar spectacol din ban public şi mai puţin treabă concretă pentru ca cetăţenii să trăiască civilizat.

Ea a participat la o conferinţă de presă împreună cu deputatul Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, eveniment organizat la capătul Pasajului Colentina, la ieşirea din Bucureşti spre Voluntari.

"La 4 ani de la depunerea jurământului, acest material sinteză vă arată că sunt foarte puţine, spre deloc, lucruri concrete, palpabile care să fi schimbat calitatea vieţii bucureştenilor, care se pot contabiliza la Gabriela Firea. Din păcate, în Bucureşti se face doar spectacol din ban public şi mai puţin treabă concretă pentru ca bucureştenii să trăiască civilizat. (...) 4 ani de mandat PSD în Capitală, un mandat dezastruos. Practic, nu întâmplător, când se vorbeşte despre doamna Firea, se vorbeşte despre catastroFirea", a spus Violeta Alexandru.

AHK încurajează iniţiativa de implementare a modelului Kurzarbeit în România

Violeta Alexandru a afirmat că primarul general, Gabriela Firea, nu iubeşte Bucureştiul.

"Dacă l-ar iubi, nu l-ar ţine în mizeria şi în subdezvoltarea în care se află astăzi (...). La 4 ani de la depunerea jurământului, dacă aş fi Gabriela Firea, mi-ar fi ruşine. Mi-ar fi ruşine pentru un mandat în care n-am făcut decât să dau bani în stânga şi în dreapta, ca şi când ar fi banii personali, pentru tot felul de spectacole din care să câştige capital electoral, în timp ce Bucureştiul (...), un oraş cu potenţial, un oraş cu resurse, se confruntă de la încălzire şi alimentare cu apă până la curăţenie, până la infrastructura şcolară, până la tot ce înseamnă spaţiu verde, până la infrastructura de transport cu serioase probleme. Sincer, nu are nicio scuză pentru faptul că Bucureştiul, astăzi, în 2020, arată mai rău ca niciodată", a mai declarat Violeta Alexandru.

În opinia sa, Bucureştiul poate deveni un oraş civilizat.

"Acum este ţinut captiv de un om care nu iubeşte Capitala, ca dovadă că nici nu locuieşte în Capitală (...). Am încredere în colegii mei, am încredere în buna lor credinţă, în capacitatea lor, în determinarea pe care o au să arate ce se poate face din acest oraş, dacă el este administrat de oameni competenţi (...). Am venit în primul rând să-i spun lui Nicuşor (Dan - n.r.) că poate conta pe mine, poate conta pe echipa PNL Bucureşti. Ştim foarte bine care este miza şi care sunt presiunile şi intimidările la care eşti supus. Vom fi alături de tine. Suntem o echipă", a spus Violeta Alexandru.

Ea şi-a exprimat încrederea în determinarea lui Nicuşor Dan de a schimba faţa Bucureştiului.

"Am toată încrederea în determinarea colegului meu şi în capacitatea lui de a schimba chiar imediat faţa Bucureştiului şi modul în care este administrat, pentru că este un om care respectă bucureştenii, pentru că este un om care ştie ce înseamnă să fii corect cu cheltuirea banilor publici (...). Îl respect pentru modul în care s-a dedicat Bucureştiului în ultimii ani (...). Noi vă propunem seriozitate, vă propunem respect pentru bucureşteni", a adăugat Violeta Alexandru.

La conferinţă au mai participat Ciprian Ciucu, preşedintele PNL Sector 6, şi liderul consilierilor generali ai PNL, Stelian Bujduveanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

România are încă un aeroport la standarde Schengen

Lucrările de modernizare și extindere a Aeroportului...

BHP vrea să ”aprindă” întreaga industrie a cuprului

Anglo American a confirmat primirea unei oferte de...

EasyJet recrutează: Are nevoie de 1.000 de piloți

Compania aeriană britanică deschide un program de...

Drone militare: Producătorii modelelor folosite în conflicte

Modelele de drone și aplicațiile acestora s-au înmulțit...

Revolut a ajuns la 10.000 de angajați

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de...

Numărul muncitorilor filipinezi urmează să crească cu 50%

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel