Vienna Insurance Group își extinde activitățile
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
Când afacerile merg bine, te extinzi
Când afacerile merg bine, te extinzi
Vienna Insurance Group (VIG) îşi lansează operaţiunile în Suedia, Norvegia, Danemarca şi Finlanda, conform unui comunicat de presă al companiei. Subscriitori ai VIG organizaţi într-o echipă locală vor oferi soluţii de asigurare clienţilor corporate prin intermediul brokerilor. Deschideri de birouri sunt planificate la Stockholm, Copenhaga şi Oslo. Clienţii finlandezi vor fi deserviţi în baza reglementărilor europene privind libera circulaţie a serviciilor.

Cu o cotă de piaţă de aproape 40%, Vienna Insurance Group este lider pe segmentul asigurărilor corporate din Austria, precum şi unul dintre cei mai mari asigurători corporate din Europa Centrală şi de Est. Grupul îşi deserveşte clienţii din Austria şi din celelalte pieţe printr-o reţea extinsă de parteneri din 70 de ţări la nivel global.

O echipă de subscriitori cu experienţă vastă şi cunoştinţe extinse despre pieţele locale şi segmentul de brokeraj va fi centrul de comandă al activităţilor VIG din aceste pieţe. Distribuţia va fi asigurată de brokeri locali cu experienţă. Gama de produse este axată pe linia clasică de asigurări de proprietăţi şi bunuri industriale.

Odată cu dezvoltarea activităţii în Europa de Nord, VIG va crea o punte geografică între această zonă şi Ţările Baltice - companii scandinave şi finlandeze, în special, operează în Ţările Baltice, unde VIG este lider de piaţă.

Citește și Cât a plătit Omniasig în 2018 pentru asigurări

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul expert pe piaţa asigurărilor în Austria precum şi în Europa Centrală şi de Est. Grupul cu o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii este format din aproximativ 50 de companii din 25 de ţări. Vienna Insurance Group este compania cel mai bine cotată dintre emitenţii care fac parte din ATX, indicele principal al Bursei de Valori din Viena. Grupul este, de asemenea, listat la Bursa din Praga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Obligații noi pentru bănci față de clienții cu credite

Într-o mișcare care ar putea aduce un val de alinare...

Start-Up Nation. Condiții noi pentru cei care vor să aplice

Ministerul Economiei și Antreprenoriatului propune o...

Tesla propune o nouă mașină-minune. Cât mai repede posibil

Și ce dacă rezultatele financiare pe primul trimestru al...

Boeing va plăti în avans pentru a-și menține producția

Producătorul american de avioane Boeing va plăti un...

ANOFM: Încep 139 de programe de formare profesională

139 programe de formare profesională vor începe în luna...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel