Veniturile marilor actori! Diferențe enorme de pensii și experiență
Autor: Dana Mihai
Data actualizării:
Data publicării:
După zeci de ani pe scena teatrului și în cinematografie, actorii Florin Piersic și Alexandru Arșinel se bucură de pensii și indemnizații
După zeci de ani pe scena teatrului și în cinematografie, actorii Florin Piersic și Alexandru Arșinel se bucură de pensii și indemnizații
După zeci de ani pe scena teatrului și în cinematografie, actorii Florin Piersic și Alexandru Arșinel se bucură de pensii și indemnizații, dar total diferite.

Alexandru Arișinel se bucură de o bătrânețe lipsită de griji, mai ales din punct de vedere finaciar. Ultimele informații publice referitoare la situația fianaciară a actorului sunt extrase din declarația de avere din 2018, când era manager la Teatrul de Revistă.

Cel mai bogat actor român! O avere colosală

Conform datelor, Alexandru Arșinel a încasat cu un an în urmă sume ca: 82.894 de lei salariul de manager, 127.704 lei din drepturi de proprietate intelectuală, 35.400 lei pensie de revoluționar, 47.798 de lei pensie și 44.204 lei, indemnizație de merit de la Ministerul Culturii.

În schimb, Florin Piersic, nu se poate bucura de aceleași sume. Actorul a jucat în numeroase filme și piese de teatru, iar după ce s-a retras de pe scenă, statul român i-a oferit o pensie lunară de 2.000 de lei. Marele artist mai încasează de la Unitatea Teatrală din România (UNITER) o indemnizație în valoare de 2.700 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel