Urări de Anul Nou pentru familie, prieteni, șefi sau colegi
Autor: Matei Ion
Data actualizării:
Data publicării:
Urări de Anul Nou
Urări de Anul Nou
Cu toții ne pregătim să întâmpinăm Noul An cum se cuvine alături de prieteni sau de familie, iar pentru cei care nu pot fi alături de noi cu această ocazie le putem trimite un mesaj cu urări. 

Iată câteva urări de anul nou pentru cei care nu au timp sau inspitație ca să compună un astfel de mesaj:

-În fiecare picătură a șampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase și călduroase gânduri! Un an minunat!

-Viață mea ar fi goală fără ține, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!

-Mult belșug și sănătate, să-ți ofere Noul An! Multă dragoste în viață și s-aduni ban după ban!

-Anul asta care vine să îți fie numai bine! La mulți ani 2019

-De sfintele Sărbători să deschidem ușa pentru oaspeți dragi, și inima pentru speranța bucurie și lumina. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credință, drumul din față noastră va fi presărat cu împliniri.

-Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sănătate și iubire Și cu multă fericire!

-La mulți ani cu sănătate, Domnul să va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

-Fie că sărbătorile de iarnă să îți aducă liniște sufletească, mult noroc și iubire! Un An Nou alături de cei dragi și apropiați sufletește. La Mulți Ani!

-Închide ochii și pune-ți o dorința! Am auzit că de Anul nou orice vis poate deveni realitate și sper să ți se întâmple și ție! La mulți ani fericiți!

-Mult belșug și sănătate, să-ți ofere Noul An! Multă dragoste în viață și s-aduni ban după ban!

-Viață mea ar fi goală fără ține, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!

-Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în ține. Anul Nou e o carte deschisă cu rețetele succesului, alege ce ți se potrivește și pornește la drum cu încredere! Anul asta care vine să îți fie numai bine! La mulți ani

-Previziuni meteo de revelion 2019: prevăzut o furtună de pupici și îmbrățișări…te sfătuim să închizi umbrela și deschide inima. La Mulți Ani și un An Nou Fericit

-La mulți ani cu veselie, sănătate pe vecie, casă plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriți și sus paharul! Un An Nou fericit!

-A mai trecut un an … Să-ți aminteșți cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase și cu încredere de tot ce nu ai reușit.. Fii mândră că ai rămas același suflet cald.

-Va doresc de 2019 ori câte 12 luni de fericire, 52 de săptămâni de distracție, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sănătate și 525600 de minute de noroc! Un An Nou fericit!

-În contul tău nr 200.. la banca “viață” am depus 365 de zile de fericire, sănătate,dragoste și bucurii!Bucură-te atunci când îl vei goli…! La Mulți Ani 20.. !

-Mireasă tuturor vremurilor ne deschide porțile inimii către armonie și înțelegere și ne primește în feeria Sfintelor Sărbători cu credință că nimic nu va putea umbri vreodată strălucirea Nașterii Domnului. Lăsăți magia colindului străbun să va picure în suflet fiori de sfințenie și primiți cu drag gândurile noastre de prețuire, realizări depline, sănătate și prosperitate!

-E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranța, în jos cu înțelegere și în sus cu recunoștință! Speranța să va deschidă poartă spre un An Nou plin de bucurii și împliniri! La mulți ani!

-La mulți ani cu veselie, sănătate pe vecie, casă plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriți și sus paharul!

-Fie că bucuria și liniștea aduse de sfintele sărbători să va însoțească pe tot parcursul anului ce va urmă.

-Va doresc un sfârșit de an îmbelșugat și plin de bucurii! La mulți ani!

-Pentru fiecare zâmbet ce te va face să te simți bine, Pt fiecare vis îndeplinit, Pt fiecare sărut ce-ți va încălzi inima…eu îți spun La Mulți Ani pt Noul An plin de surprize și momente frumoase…

-Noul an se așterne înaintea noastră că un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va urăm să le scrieți numai cu lucruri bune, împliniri și fericire pentru că la sfârșitul volumului să-l citiți cu bucurie. Un An Nou fericit!

-Că noul an să-ți aducă fericire în suflet, daruinduti în fiecare zi un motiv pentru a zâmbi. La Mulți Ani și un An Nou Fericit

-Acum când timpul stă să-și împarta trupul între vechi și nou, când colindul își pregătește cu emoție armoniile, când magii străbat distanțele pentru clipă cea de taină, acum, după Sfânta porunca a datinii străbune, Îți încredințez gândurile frumoase de calde urări de fericire, sănătate, belșug şi împliniri.

-Îți doresc atâtea clipe fericite câți fulgi de nea într-o iarnă că-n basme. Un an nou mai bun, cu pace și liniște în suflet și cu multă dragoste în inima.

-Ho Ho Ho, ați văzut un ren maro? Sau un spiriduș în bleu? S-aveți Moș gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sănătate, La Mulți Ani (și la mulți Bani)!

-Anul nou să-ți aducă un strop de fericire,un strop de iubire, un strop de noroc și dacă se poate toate la un loc. La Mulți Ani !!

-Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbători, acum și'n anii următori!

-Frumusețea iernii cu albul fulgilor de nea presărați peste gândurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea în suflet a celor dragi, ne va petrece într-un nou an împliniți, iubiți, fericiți. La mulți ani!

-Să va aducă Bunul Dumnezeu pacea și fericirea în casă voastră (dvs), multă iubire și dragoste de apropiații vostrii. LA ANUL ȘI LA MULȚI ANI!

-Cățeluș cu părul creț / să ai jeep-ul în coteț / să ai vila cu piscină / pe Madonna că vecină / o lopata pentru bani / LA ANUL ȘI LA MULȚI ANI!.

-Fie că bucuria și liniștea aduse de sfintele sărbători să va însoțească pe tot parcursul anului ce va urmă.

-Amintește-ți râsul, bucuria, muncă și lacrimile. Iar în timp ce tu reflectezi asupra anului care a trecut, gândește-te și la posibilitățile ce vor urmă în noul an. Amintește-ți pentru că acuma e vremea noilor speranțe, e timpul în care sărbătorim bucuria vieții. La Mulți Ani !

-Fiecare moment al zilei este important. Dimineață aduce SPERANȚA. După amiază aduce CREDINȚă. Seară aduce DRAGOSTEA. Noaptea aduce ODIHNĂ. Îți doresc să ai parte de toate acestea astăzi de Anul Nou. LA Mulți Ani 2019 !

-Magia sărbătorilor de iarnă să-ți aducă multă liniște în suflet, bucurii, împlinirea visurilor și, mai ales, multe cadouri și surprize plăcute. La mulți ani pentru anul nou!

-Mult belșug și sănătate, să-ți ofere Noul An! Multă dragoste în viață și s-aduni ban după ban!

-La mulți ani cu sănătate, Domnul să va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

-Mult belșug în casă, pâinea mai gustoasă, datorii puține, în anul care vine La Mulți Ani :) fericiți și tot ce va doriți.

-Abia aștept anul ce începe pentru a-l putea petrece alături de ține. Îți urez cele mai fericite sărbători!

-Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde... Anul ce a venit să te ajute să descoperi minunea unei vieți împlinite...
LA MULȚI ANI!

-A mai trecut un an ...Să-ți aminteșți cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase și cu încredere de tot ce nu ai reușit.. Fii mândră că ai rămas același suflet cald.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...

Valoarea Bitcoin revine la pragul de peste 70.000 dolari

Această veste vine după ce, la începutul acestei luni,...

Modificări privind plata suplimentelor pentru energie

Un nou proiect de lege înregistrat recent la Senat aduce...

S-a aprobat prelungirea plafonării tarifelor RCA

Guvernul a aprobat actul normativ prin care se...

Creştere a ratei şomajului la nivel naţional

Rata şomajului înregistrată în evidenţele ANOFM în luna...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel