Urmărește dezbaterea live

Un mare operator de pariuri donează bani pentru echipamente sanitare
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Numărul cazurilor crește vertiginos
Numărul cazurilor crește vertiginos
Operatorul de pariuri sportive Superbet a donat un milion de lei pentru achiziţia de echipamente sanitare pentru medicii români, în contextul epidemiei de coronavirus, conform unui comunicat remis, miercuri, AGERPRES.

"Ilie Dumitrescu, noul ambasador al Superbet, a anunţat donaţia de 1.000.000 de lei a companiei pentru lupta împotriva Covid-19. Suma va fi folosită pentru cumpărarea de echipamente sanitare, care îi protejează şi îi ajută pe medicii români aflaţi în prima linie a luptei cu pandemia. (...) Cum cea mai cruntă bătălie este cea pentru viaţă, Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din România, a ales să se implice. Pentru că ne pasă de tot ce ne înconjoară, pentru că dorim să ne desfăşurăm activitatea într-un mediu sănătos şi pentru că nu putem permite ca o criză umanitară să se transforme într-o criză de umanitate", se menţionează în comunicat.

Propunere pentru Dacia şi Ford, să fabrice ventilatoare de respirație

Industria de Betting&Gaming din România este una dintre cele care contribuie cel mai mult la bugetul de stat, prin taxele şi impozitele pe care le plăteşte anual. În ultimii ani, Grupul Superbet a donat pentru numeroase cauze nobile în domenii diverse, şi nu doar bani, ci şi sânge, şi a avut şi nenumărate acţiuni de voluntariat, prin care a contribuit la salubrizare şi la crearea unui mediu înconjurător mai sănătos. De câteva luni a fost înfiinţată şi Fundaţia Superbet, "un organism puternic, special înfiinţat pentru a lăsa o amprentă importantă în societate, prin actele sale de caritate".

"1 milion de lei reprezintă o armă în plus în mâna autorităţilor care se ocupă cu eradicarea acestui virus. Covid-19 este doar unul dintre inamicii noştri, cel mai periculos din acest moment.(...). Mulţumim personalului medical, adevăraţii eroi ai acestor zile! Sacrificiul vostru e mai frumos decât un gol în minutul 90", mai scrie în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Explozie la Petromidia. Plan Roşu de intervenţie

O explozie puternică s-a produs, vineri, la rafinăria...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Veşti bune pentru beneficiarii cardurilor de energie. 

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...


pixel