Trump, fără imunitate, îl așteaptă 30 de acuzații
Autor: Oana Pavelescu
Data actualizării:
Data publicării:
Donald Trump / Foto: Flickr, Casa Albă
Donald Trump / Foto: Flickr, Casa Albă
Abia plecat de la Casa Albă, Donald Trump se relaxează pe terenul său de golf din West Palm Beach. Dar, după ce și-a pierdut imunitatea, pe fostul președinte îl așteaptă un drum cu ”hârtoape”. Cauza? Acuzații grave, de la abuz sexual, fraudă, spălare de bani cât și luare de mită!

La această oră sunt în desfășurare aproximativ 30 de proceduri împotriva fostului președinte pentru acuzațiile mai sus menționate.

Prima pe listă este cea inițiată de procurorul New York-ului, Cyrus Vance Jr. care pregătește un dosar împotriva lui Donald Trump, dosar în care este acuzat de înșelăciune. Miliardarul și companiile sale sunt acuzate că au înșelat mai multe bănci cât și companii de asigurare.

Melania Trump a spus NU! Ce a pățit fosta Primă Doamnă a SUA

La Washington DC, în a doua săptămână a lunii februarie, va urma a doua procedură de punere sub a cuzare a fostului președinte, procedură care va începe în Senat. 

Democrații îl acuză pe fostul președinte că ”a incitat la revoltă” din cauza agresiunii care a avut loc pe 6 ianuarie la Capitoliu, când susținătorii lui Trump au năvălit în clădirea oficială.

În cazul în care Trump va fi declarat vinovat, atunci fostul președinte nu va mai avea voie niciodată să ocupe o funcție oficială în stat, ceea ce va fi și mai dureros pentru acesta deoarece își anunțase intenția de a participa la viitoarele alegeri prezidențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel