Tranzacționarea EURRON și USDRON, introdusă de Saxo Bank
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Saxo Bank
Saxo Bank
Saxo Bank, specialistul online în tranzacționare și investiții, anunță că a introdus tranzacționarea forward pe piața FX a perechilor valutare EURRON și USDRON, potrivit unui comunicat al băncii.

”Este o mișcare firească a băncii, pentru că am căutat mereu să oferim clienților noștri din România modalități noi de gestionare a riscului. De asemenea, ne face plăcere că Saxo Bank a reușit performanța să fie prima bancă sau broker străin care oferă forward trading pe RON”, a declarat Gabriel Cocean, Head of Digital Sales CEE, Saxo Bank, citat în comunicat.

Deutsche Bank concediază jumătate din angajați

Acest nou tip de tranzacție oferă posibilitatea clientului de a-și proteja investițiile împotriva modificărilor de politică monetară (ratele de referință), și a proteja astfel expunerea la riscul pierderilor, oferind totodată protecție împotriva schimbărilor bruște de curs valutar.

Fondată în 1992, cu prima platformă de tranzacționare online lansată în 1998, Saxo Bank a fost o companie Fintech chiar înainte ca termenul să se fi inventat. Cu sediul central la Copenhaga, Saxo Bank are astăzi peste 1500 de angajați în centrele financiare din toată lumea, inclusiv Singapore, Shanghai, Tokyo, Hong Kong, Londra, Paris, Zurich și Dubai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cele mai mari companii listate la bursa din Germania

Clasamentul celor mai mari capitalizări de la bursa...

Stagnare a creditării companiilor din zona euro

Creditarea companiilor din zona euro stagnează, atrage...

Explozie la Petromidia. Plan Roşu de intervenţie

O explozie puternică s-a produs, vineri, la rafinăria...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Veşti bune pentru beneficiarii cardurilor de energie. 

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...


pixel