O mașina unică de 8.000 de tone va produce caroseriile Cybertruck
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Tesla Cybertruck va fi turnată cu o mașină de 8.000 de tone
Tesla Cybertruck va fi turnată cu o mașină de 8.000 de tone
Tesla a asigurat o comandă pentru prima mașină de turnare din lume de 8.000 de tone, care va fi utilizată pentru a produce camioneta Cybertruck, potrivit unui raport al Electrek.

Idra, o companie specializată pe tehnologii de turnare sub presiune din Italia, a declarat că a primit oficial o comandă pentru o mașină de turnare de 8.000 de tone, conform raportului. În timp ce Idra nu a confirmat că Tesla se află în spatele comenzii, compania a spus că a câștigat comanda de la un ”producător mondial de top pentru vehicule electrice”.

În timpul conferinței în care au fost prezentate rezultatele financiare ale celui de-al patrulea trimestru al Tesla din ianuarie, CEO-ul Elon Musk a declarat că producătorul de vehicule electrice va folosi o presă de turnare de 8.000 de tone pentru turnarea caroseriei camionetei Cybertruck, a raportat Electrek. Idra fabrică deja mașina de turnat de 6.000 de tone folosită pentru Tesla Model Y.

Fabrica Tesla, FOCAR de COVID. Musk acuzat de dispreț pentru lege

Se așteaptă ca noua mașină să fie instalată la Tesla Gigafactory din Texas, unde va fi construit Cybertruck.

Musk a spus anterior că Tesla vrea să simplifice producția și să crească producția. Tehnica de turnare sub presiune a permis Tesla să producă o turnare din două piese a corpului din spate și din față pentru modelul Y, spre deosebire de cele peste 70 de piese care trebuiau produse înainte de introducerea actualei tehnicii.

Musk a spus la începutul acestei luni că o versiune actualizată a viitorului Cybertruck va fi dezvăluită în trimestrul următor.

Vehiculul foarte așteptat a fost prezentat pentru prima dată în noiembrie 2019 și a fost scos la vânzare pe site-ul Tesla pentru 39.900 de dolari fără alte facilități suplimentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel