Știrile dimineții. Cinci informații pe care trebuie să le știți
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:

Fostul rege al Spaniei, vizat de o nouă anchetă a fiscului

Acesta este un nou caz care ar putea ajunge să afecteze Coroana Spaniei. Autoritățile fiscale spaniole au deschis o anchetă pe numele fostului rege Juan Carlos, care este deja vizat în alte trei anchete judiciare, cu privire la o regularizare fiscală de 4,4 milioane de euro efectuată în februarie, relateazp AFP citată de Le Point.

Ministrul Sănătății, afirmație șocantă despre morții de COVID-19

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a explicat, miercuri, că diferențele dintre raportările privind decesele de COVID-19 au apărut cel mai probabil din cauza unor erori umane, cauzate de proceduri imperfecte și că este posibil ca niciodată să nu știm numărul real al persoanelor decedate.

Unde s-a mutat Bill Gates după anunțarea divorțului

Bill Gates s-a retras la un conac al său pe care îl deține la un club exclusivist din California, încă dinainte de anunțul divorțului său de Melinda Gates, scrie Business Insider.

Riști o amendă de până la 10.000 de lei dacă tai acest pom

Nucul este o specie protejată de lege, astfel că cei care vor să taie un astfel de pom au nevoie de autorizaţie de la autorităţi. În caz contrar, riscă o amendă de până la 10.000 de lei, chiar dacă nucul se află pe proprietatea lor.

Afganistan. Două decenii pierdute? Talibanii, la porțile capitalei Kabul

Talibanii au cucerit un nou district controlat de guvernul afgan la periferia Kabulului, cu trei zile înainte de intrarea în vigoare a unui armistiţiu, informează Agerpres. Forțele talibanilor au încercuit deja principalele orașe și se crede că așteaptă retragerea SUA pentru a da loviturile decisive și a recăpăta controlul total asupra Afganistanului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel