Sortite să se mărite cu milionari! Zodiile care știu ce vor în viață
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
În primul rând, dorința lor nu este de a cheltui banii partenerului
În primul rând, dorința lor nu este de a cheltui banii partenerului
Ce femeie nu visează, la un moment, dat să devină soția unui bărbat de succes și cu mulți bani. Multe uită de această dorință adolescentină când întâlnesc omul care le pune inima pe jar, altele însă nu. Ba chiar reușesc pentru că asta pare a fi soarta lor.

Pești

Prin natura lor, femeile născute sub zodia Pești sunt făcute pentru a crea o atmosferă de familie idilică, armonioasă, plăcută.

Chiar dacă treburile casei le extenuează, ele sunt gata să manifeste în continuare gripă pentru cei dragi, cu blândețe, răbdare și bunătate.

Și întotdeauna știu cum să-i surprindă pe partenerii de viață. Orice bărbat, inclusiv milionar, va fi fericit lângă o asemenea femeie, gata să-i ofere o viață de familie împlinită. 

Taur

Prin finiție, reprezentantele acestui semn zodiacal iubesc doar bărbați de succes. În același timp, atenția lor este atrasă nu doar de grosimea portofelului, dar și de ambiția și potențialul celui pe care au pus ochii.

Femeile din zodia Taur își concentrează toate eforturile pe căsnicie, privită de ele ca un proiect de investiții pe termen lung.

Ele au capacitatea de a crea condiții cât se poate de confortabile pentru bărbații aleși să le fie parteneri de viață, datorită tenacității lor de a face carieră, de a spori veniturile familiei. 

Citește și Afacerile care l-au făcut milionar pe Dan Negru

Balanță

Femeile născute în zodia Balanței știu ce vor în viață. Sunte înțelepte și atente, au mare grijă de persoana lor. Foarte energice, el pot să susțină o familie, să avanseze în carieră și să le mai rămână și timp liber.

Dispun de o armonie interioară de indiviat și nu acceptă relații, mai ales de lungă durată, ca să nu mai vorbim de căsnicie, cu bărbați care nu corespund standardelor lor. În plus, ele știu să-și impulsioneze partenerii de viață, să-i susțină și să-i încurajeze în ceea ce fac.

Iată de ce, Balanțele sunt soțiile ideale pentru bărbații bogați, care nu își vor face niciodată probleme că soția nu are alt scop în viață decât să-i toace banii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

România are încă un aeroport la standarde Schengen

Lucrările de modernizare și extindere a Aeroportului...

BHP vrea să ”aprindă” întreaga industrie a cuprului

Anglo American a confirmat primirea unei oferte de...

Revolut a ajuns la 10.000 de angajați

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de...

Numărul muncitorilor filipinezi urmează să crească cu 50%

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei...

Mii de zboruri anulate în toată Europa din cauza unei greve

Veşti proaste pentru cei care au programate, zilele...

Obligații noi pentru bănci față de clienții cu credite

Într-o mișcare care ar putea aduce un val de alinare...

Tesla promite că va fabrica maşini mai ieftine

Tesla a anunţat că va introduce noi modele la începutul...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel