Secretele unui miliardar. Ce face Bill Gates în bucătărie
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
LOVITURĂ pentru Bill Gates chiar din partea fostei soții. Ce a pățit fondatorul Microsoft
LOVITURĂ pentru Bill Gates chiar din partea fostei soții. Ce a pățit fondatorul Microsoft
Melinda Gates, soția de peste 25 de ani a fondatorului companiei Microsoft, Bill Gates, este îngrijorată de faptul că societatea consideră ceva normal ca femeia să consume mai mult din timpul ei liber pentru a se ocupa de copii și de treburile gospodăriei. Ea a impus niște reguli foarte clare în familie. Ce rol îi revine miliardarului american, ocupantul locului secund în topul Forbes al celor mai bogați oameni ai planetei, cu o avere care, recent, a depășit 100 de miliarde de dolari?

”La un moment dat mi-am dat seamă că eu mai rămân în bucătărie cam 10-15 minute după ce toți ceilalți au revenit la treburile lor”, își amintește Melinda Gates, recunoscând că, în acele clipe, nu își putea stăpâni furia. Așa cum s-a întâplat, de altfel, într-o seară. ”Toți ceilalți s-au ridicat de la masă și nu știau cum să iasă mai repede din bucătărie. Cu mâinile în șold le-am spus: Nimeni nu iese din bucătărie înaintea mea. Peste cinci minute, toți urcam la etaj”, și-a continuat relatarea soția miliardarului american.

Ce face Bill Gates în bucătărie? Misiunea lui este de a spăla vasele. Familia consideră acest lucru un simbol la unei căsnicii de durată. ”Da, el spală vasele. De strânsul mesei se ocupă ceilalți. Dacă este prea multă veselă, îi dau o mână de ajutor. Sunt momente extraordinare pentru noi”, a recunoscut Melinda Gates.

Momente deosebite

Într-un interviu pentru Business Insider, Melinda Gates a relatat și altă situație din viața lor de familie. ”Când fiica noastră cea mare a împlinit vârsta de grădiniță, eu și Bill am ales o școală, aflată însă destul de departe de casă. Mă gândeam că va merge acolo când va mai crește. Dar Bill mi-a spus: O voi duce eu. Deși trebuia, mai întâi, să meargă într-o direcție, apoi să revină acasă și să pornească spre biroul aflat în partea opusă. Dar Bill Gates și-a dus fiica la acea școală îndepărtată de cel puțin două ori săptămână”, a spus Melinda.

Citește și Profețiile lui Bill Gates de acum 20 de ani. Câte s-au adeverit

”Câteva zile mai târziu, întâlnindu-mă cu mai multe mămici, m-au întrebat: Observi ce s-a schimbat în clasa copiilor noștri? Le-am răspus că văd mai mulți tătici care își aduc copiii. Iar ele mi-au răspuns: Așa e. Ne-am dus acasă și le-am spus soților că dacă directorul general al Microsoft, Bill Gates, își poate aduce copiii la școală, înseamnă că și ei pot face la fel”, a explicat Melinda.

”Pentru Bill și copii, acele momente petrecute împreună au însemnat foarte mult. Discutau, ascultau muzică, se cunoșteau mai bine. Erau doar ei. Era timpul lor”, a adăugat soția lui Bill Gates.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

INS. Scădere majoră a industriei extractive

Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 5,4% în...

Chirițoiu: Trebuie blocate investițiile companiilor nocive

România are un cadru legal de verificare a...

TikTok introduce noi funcții

TikTok anunţă că actualizează Regulile Comunității și introduce noi funcții...

Atacul Iranului: Reacția pieței petrolului este „surprinzătoare”

Reacția pieței petrolului la recentul atac al Iranului...

Benzina mai scumpă decât ieri. Cât costă litrul de motorină

Putem vorbi despre o ușoară reașezare a prețurilor, care...

Site-urile neautorizate în România vor fi blocate

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) are în...

Criza energetică „a rămas în urma noastră”

Este ceea ce afirmă plin de convingere Nicolas Mougeot,...

Inflația României, cea mai mare din UE și în luna martie

Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană a scăzut în...


pixel