Samsung. Un milion de smartphone-uri pliabile Galaxy Fold vândute
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
Gigantul sud-coreean va lansa o nouă generație de smartphone-uri Galaxy Z Flip și Galaxy Z Fold, precum și un gadget cu totul nou, cu ecran dublu pliabil.
Gigantul sud-coreean va lansa o nouă generație de smartphone-uri Galaxy Z Flip și Galaxy Z Fold, precum și un gadget cu totul nou, cu ecran dublu pliabil.
Samsung, cel mai mare producător de telefoane inteligente din lume, a vândut un milion de smartphone-uri pliabile Galaxy Fold, potrivit președintelui companiei, Young Sohn.

Telefonul s-a dovedit a fi un succes în ciuda problemelor pe care le-a avut înainte de debutul oficial pe piață și a prețului mare, de 2.000 de dolari. „Sunt un milion de oameni care doresc să folosească acest produs la prețul de 2.000 de dolari”, a declarat Sohn la evenimentul TechCrunch Disrupt, organizat la Berlin.

Președintele Samsung Electronics a explicat și de ce compania a decis să dea smartphone-ul reprezentanților mass-media pentru a-l testa înainte ca acesta să ajungă la forma finală. Potrivit lui, dacă dispozitivele precum Fold sunt ținute în laborator, producătorul nu poate primi feedback-ul de care are nevoie.

Citește și Paradox. Telefoanele mobile devin tot mai puțin ... mobile

Galaxy Fold a fost prezentat la evenimentul Mobile World Congress 2019. Peste câteva luni, cei care au testat primele unități au descoperit că acestea erau fragile, iar display-urile puteau fi stricate ușor. Samsung a rafinat produsul și l-a lansat din nou în septembrie 2019. Recent, compania l-a prezentat oficial și în România. Samsung și-a propus să vândă șase milioane de smartphone-uri pliabile în 2020, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cele mai mari companii listate la bursa din Germania

Clasamentul celor mai mari capitalizări de la bursa...

Stagnare a creditării companiilor din zona euro

Creditarea companiilor din zona euro stagnează, atrage...

Explozie la Petromidia. Plan Roşu de intervenţie

O explozie puternică s-a produs, vineri, la rafinăria...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Veşti bune pentru beneficiarii cardurilor de energie. 

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...


pixel