Salariile actorilor din Game of Thrones. Cât a câștigat Kit Harington, în rolul lui Jon Snow
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Serialul s-a terminat cu mii de zvonuri, despre un nou final sau despre partea a doua. Fanii au avut un șoc atunci când au aflat cât au câștigat actorii, în urma rolurilor.

Salariile actorilor din Game of Thrones au fost dezvăluite, de curând. Cea care a făcut anumite remarci despre cât a câștigat de pe urmă show-ului de la HBO a fost actrița Sophie Turner. Această o interpretează pe Șansa Stark, în îndrăgitul serial TV.

Salariu lui Nicolae Ceaușescu! Ce sumă primea pe lună

Actrița de 23 de ani a dezvăluit că a câștigat mai puțin față de Kit Harington, fratele ei din serial. Cel care îl joacă pe Jon Snow a câștigat de trei ori mai mult față de blondina. Artistul e plătit regește, dar suma exactă nu a fost dezvăluită.

Salariile actorilor din Game of Thrones: Cât câștigă Jon Snow

Totuși, faptul că Jon Snow câștigă triplu față de ea nu pare să o fi deranjat prea mult. Actrița din „Game of Thrones” a mărturist că i se pare normal că așa să stea lucrurile. „Kit primește mai mulți bani decât mine, dar are mai multe apariții față de câte am eu. Iar pentru ultimul sezon, el a avut filmări nebunești. Am fost de părere că poate să își păstreze banii”, a mărturisit Sophie Turner.

Despre cea care o interpretează pe Lady Sansa Stark, se zvonește că ar câștigă în jur de 175.000 de dolari, pe episod! A fost vorba despre cele 6 episoade ale sezonului 8 din Game of Thrones. De asemenea, sora ei din serial, Arya Stark, pe numele real Maisie Williams, câștigă tot aceeași suma. La fel se întâmplă și cu actorul Hempstead Wright, în rolul lui Bran Stark.

În ceea ce-i privește pe alți actori din acest celebru serial, ei au câștigat foarte mulți bani pe urmă rolurilor din Game of Thrones. Kit Harington ar fi fost plătit cu nu mai puțin de 500.000 de dolari pe episod. Atât el, cât și Peter Dinklage, Lena Heady, Emilia Clarke, dar și Nikolaj Coster-Waldau au câștigat aceeași suma.

Potrivit Daily Mail, Sophie Turner este cunoscută în Marea Britanie datorită aparițiilor TV, încă din anii adolescenței. Tânăra actrița de 23 de ani a povestit că este absolut conștientă că are și anumite defecte fizice. „Toată lumea mă poate vedea cum sunt în realitate, la fel că-n Game of Thrones. Am un nas mare, ochii mici și o barbie dublă, iar asta e ok. Învăț cum să-mi iubesc nasul cel mare”, a mărturisit vedetă.

Actrița a mai mărturisit că a resimțit finalul Game of Thrones că pe o moarte în familie. „Îmi pierd personajul pe care l-am jucat atât de mult timp!”, a spus ea această. Fanii au speculat imediat în mediul online că ar putea fi unul dintre personajele care va muri în acest ultim sezon al Game of Thrones.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

FMI cere Germaniei să cheltuiască mai mult

În schimb, Franța și Italia au fost îndemnate să fie mai...

Bitcoin a efectuat a patra sa înjumătățire

Bitcoin și-a finalizat vineri "înjumătățirea", un...

Ştirile dimineţii. Veşti bune pentru români

Ştirile dimineţii, 20 aprilie 2024. 

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...


pixel