Urmărește dezbaterea live

Programul financiar de sustinere a companiilor mari: Raiffeisen Bank si EximBank asigura necesarul de lichiditati pentru Deltatel
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Programul financiar de sustinere a companiilor mari: Raiffeisen Bank si EximBank asigura necesarul de lichiditati pentru Deltatel
Programul financiar de sustinere a companiilor mari: Raiffeisen Bank si EximBank asigura necesarul de lichiditati pentru Deltatel
Raiffeisen Bank SA si EximBank au structurat un pachet financiar care securizeaza necesarul de lichiditati pentru activitatea curenta din acest an a companiei Deltatel din Timisoara, unul dintre principalii integratori de sisteme de telecomunicatii din Europa de Sud-Est.

Astfel, societatea a beneficiat de un credit in valoare de 5 milioane de lei de la Raiffeisen Bank SA, garantat in proportie de 90% de EximBank, in cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19 dedicata companiilor mari.

“Acest pachet financiar ne sprijina in mod consistent in vederea atingerii obiectivelor noastre ambitioase. Deltatel este o companie dinamica, in continua transformare. In ciuda pandemiei, noi ne-am ambitionat sa nu batem pasul pe loc si incercam sa fructificam fiecare oportunitate. In acest sens, ne-am diversificat paleta serviciilor si am investit intr-o noua linie de business: IoT and Smart Solutions. In prezent, portofoliul nostru cuprinde 4 linii de business: Telecom, Software, IoT si Utility Management. Prin intermediul retelei noastre de parteneri si avand proiecte in 17 tari europene, venim in sprijinul clientilor nostri cu solutii complet personalizate, care sporesc gradul de eficienta al operatiunilor prin automatizarea unor functii critice si care creeaza un mediu de lucru mai sigur pentru angajatii clientilor nostri”, a spus Gelu Crasnic, CEO Deltatel.

Despre Deltatel

Societate comerciala cu capital social integral romanesc, Deltatel are 429 de angajati si a raportat afaceri de 12,7 milioane de euro in 2020. Pentru acest an, compania si-a a bugetat afaceri de peste 20 de milioane de euro prin dezvoltarea de linii de business noi in domeniul solutiilor IoT si serviciilor in infrastructura. Compania ofera servicii si solutii de comunicatii de voce, date si video furnizorilor de servicii si furnizorilor de telecomunicatii. In cei peste 17 ani de activitate, societatea timisoreana a  livrat cu succes proiecte in peste 70 de tari din peste trei continente, printre clientii sai numarandu-se companii precum Orange, Siemens, Nokia, Thales, Ericsson sau Huawei. Deltatel detine biouri in Timisoara, Bucuresti si Sofia.

Despre EximBank

EximBank este o institutie specializata ce se implica activ in sustinerea si promovarea mediului de afaceri romanesc. In cadrul programului guvernamental de sustinere a companiilor mari, pe care EximBank il implementeaza in urma mandatului special primit din partea statului roman, societatile mari si IMM-urile cu cifra de afaceri peste 20 mil. lei in 2019 pot beneficia de produse de finantare si garantare cu componenta de ajutor de stat. Termenul pana la care companiile pot depune dosare de solicitare a produselor de finantare si garantare din cadrul acestei scheme de ajutor de stat este 31 mai 2021. Pentru detalii: www.eximbank.ro

Despre Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank sustine dezvoltarea antreprenoriatului autohton fiind unul dintre cei mai importanti finantatori ai companiilor romanesti de peste 20 de ani. Cu o prezenta in tara in 8 centre regionale pentru corporatii si o echipa dedicata companiilor mari si medii in Bucuresti, banca detine un portofoliu de peste 2 miliarde de euro in finantari acordate corporatiilor. Transformarea continua, imbunatatirea experientei digitale a clientilor si adaptarea la noile cerinte ale pietei sunt parte din misiunea bancii, devenind un partener recomandat al companiilor locale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Stagnare a creditării companiilor din zona euro

Creditarea companiilor din zona euro stagnează, atrage...

Explozie la Petromidia. Plan Roşu de intervenţie

O explozie puternică s-a produs, vineri, la rafinăria...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Veşti bune pentru beneficiarii cardurilor de energie. 

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...


pixel