PROFEȚIA veche de 300 de ani despre SFÂRȘITUL LUMII
Autor: Dana Mihai
Data actualizării:
Data publicării:
PROFEȚIA veche de 300 de ani despre SFÂRȘITUL LUMII
PROFEȚIA veche de 300 de ani despre SFÂRȘITUL LUMII
Un studiu efectuat de ONU a relevat faptul că în noiembrie, anul trecut, aproximativ 690 de milioane de oameni erau subnutriți, lucru despre care unii spun că amintește de o predicție din secolul al XVIII-lea despre sfârșitul lumii.

Pe măsură ce cresc temerile legate de lipsa alimentelor la nivel mondial, a fost readusă pe tapet o profeție religioasă veche de 300 de ani conform căreia toate acestea ar însemna că se apropie venirea lui Mesia pe Pământ.

În noiembrie anul trecut, Programul Alimentar Mondial al Organizației Națiunilor Unite a raportat că aproximativ 690 de milioane de oameni au fost subnutriți, iar 130 de milioane de persoane riscă să fie împinse în pragul foametei până la sfârșitul anului. 

Baba Vanga. DISCUȚIE CUTREMURĂTOARE. Totul a ieșit la IVEALĂ

Fondatorul și directorul executiv al companiei Gro Intelligence, Sara Menker, a avertizat că, imediat după anul 2023, conducerilor țărilor vor ajunge la stadiul de a fi incapabile de a asigura necesarul de alimente pentru populațiile lor

Acest avetisment i-a dus, pe unii, cu gândul la o profeție bizară a unui rabin din secolul al XVIII-lea. Și care avertiza că, atunci când vine criza alimentară internațională este un semn că vine sfârșitul lumii.

Rabinul Schneur Zalman din Liadi, un erudit și lider evreu, cunoscut și sub numele de „Alter Rebbe”, a avut o viziune în urmă cu 300 de ani, potrivit căreia Messia va veni după anul 5775, conform calendarului ebraic sau după 2015, conform calendarului nostru.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel