Prințul Harry, ÎN DOLIU! Durerea e mare, nu s-a AȘTEPTAT
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Clipe dificile pentru fiul cel mic al prințesei Diana
Clipe dificile pentru fiul cel mic al prințesei Diana
Perioadă sumbră pentru familia regală a Marii Britanii. După moartea unei verișoare a Reginei Elisabeta a II-a, decedată la începutul acestei luni, altă veste tristă. Lady Celia Vestey, nașa prințului Harry, a murit la vârsta de 71 de ani. 

Greu de imaginat un an mai plin vești proaste și de necazuri decât 2020. Și nu este vorba despre criza provocată de noul coronavirus, care a lovit o lume întreagă. Numai că pe fondul de neliniște permanentă generată de răspândirea virusului, unii percep mai dureros evenimentele din jurul lor. Este și cazul prințului Harry. 

De la începutul anului, Ducele de Sussex a avut parte numai de neplăceri. Iar totul a început în ianuarie, odată cu plecarea lui în Canada, alături de soția și de fiul lor, Archie și mutarea, ulterioară, în SUA. De atunci, tensiunile s-au multiplicat între cuplul Sussex și restul familiei regale, iar prăpastia dintre Harry și fratele său, William nu a încetat să se adâncească. 

Ca și cum nu ar fi fost suficient, în plină criză sanitară mondială, se poate spune, Meghan Markle a pierdut o sarcină în luna iulie. ”Am simțit o durere puternică. Cu Archie în brațe, m-am lăsat ușor spre podea. Am înțeles că voi pierde a doua sarcină”, a povestit Meghan într-un recent interviu acordat cotidianului New York Times. 

Citește și Momente dificile pentru prințul Harry! Meghan a plecat de acasă

Cu siguranță a fost o durere mare pentru Harry și Meghan, un șoc care ar putea, privind în urmă, explica multe dintre momentele mai puțin obișnuite dintre cei doi soți și pe care presa de scandal le-a interpretat în fel și chip, cu răutate de cele mai multe ori la adresa fostei actrițe de la Hollywood și cu compătimire pentru nepotul reginei Elisabeta. 

Iar acum vine o nouă veste tragică pentru ducele de Sussex. Lady Celia Vestey, nașa fiului cel mic al celei care a fost prințesa inimilor, Diana, ”a decedat pe neașteptate la vârsta de 71 de ani”. Pentru Harry, Lady Celia a fost mereu, potrivit spuselor celor apropiați, un sprijin, un prieten la bine și la rău. Acum, singura care-i poate alina suferința este Meghan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cele mai mari companii listate la bursa din Germania

Clasamentul celor mai mari capitalizări de la bursa...

Stagnare a creditării companiilor din zona euro

Creditarea companiilor din zona euro stagnează, atrage...

Explozie la Petromidia. Plan Roşu de intervenţie

O explozie puternică s-a produs, vineri, la rafinăria...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Veşti bune pentru beneficiarii cardurilor de energie. 

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...


pixel