Previziunea ȘOCANTĂ a unui om de știință din ANUL 1953
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Planetă asemănătoare Pământului, care ar putea susține viața, a fost descoperită de astronomi la 31 de ani lumină distanță
Planetă asemănătoare Pământului, care ar putea susține viața, a fost descoperită de astronomi la 31 de ani lumină distanță
Wernher von Braun, pionierul din spatele ambelor rachete Hitler V2 și al aterizărilor Apollo Moon, a scris o carte despre planurile sale pentru o aterizare pe Marte, și a prezis că planeta va fi condusă de un bărbat „Elon”.

În anii 1950, pionierul german al rachetei, Wernher von Braun a scris o carte despre o primă călătorie cu echipaj pe Marte și într-o coincidență uimitoare, l-a numit pe liderul expediției „Elon”.

Horoscop 2021. Aceste zodii se pot ÎMBOGĂȚI în luna mai

Destinul pare să fie aproape de a-și îndeplini predicția din 1952, 69 de ani mai târziu, în timp ce șeful miliardarului SpaceX, Elon Musk, se apropie din ce în ce mai mult de visul său de a înființa prima colonie umană de pe Planeta Roșie.

Wernher von Braun a avut o pasiune pe tot parcursul vieții pentru călătoriile spațiale și a fost recrutat de naziști la începutul anilor 1930 pentru a-și conduce programul de armament cu rachete. El a contribuit la dezvoltarea V2, una dintre așa-numitele „arme de răzbunare” ale lui Hitler. V2, prima rachetă balistică, a fost primul obiect artificial creat de om care a călătorit în spațiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cele mai mari companii listate la bursa din Germania

Clasamentul celor mai mari capitalizări de la bursa...

Stagnare a creditării companiilor din zona euro

Creditarea companiilor din zona euro stagnează, atrage...

Explozie la Petromidia. Plan Roşu de intervenţie

O explozie puternică s-a produs, vineri, la rafinăria...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Veşti bune pentru beneficiarii cardurilor de energie. 

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...


pixel