Vedetele care şi-au vândut vilele la reducere. Tranzacţiile momentului
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Unii au renunțat chiar și câteva milioane de dolari
Unii au renunțat chiar și câteva milioane de dolari
  • Unii au renunțat chiar și câteva milioane de dolari
Statutul de vedetă la Hollywood nu înseamnă succes asigurat în vânzarea proprietăților deținute. Cumpărate cu multe milioane de dolari, vilele, elegante, somptuoase, sofisticate, chiar extravagante, sunt vândute, uneori, cu reduceri. De la câteva mii la câteva milioane de dolari.

Leonardo Di Caprio: Mai puțin cu 150.000 de dolari

După aproape un an de așteptare, actorul american a reușit să găsească un nou proprietar pentru vila sa din cartierul Silver Lake al Los Angeles. Inițial, Di Caprio a cerut 1,75 milioane dolari, dar nu s-a prezentat nimeni. Cumpărătorul a sunat imediat ce prețul a fost redus cu 150.000 de dolari. Nu a fost însă o afacere păguboasă, având în vedere că, în 1999, Di Caprio a achiziționat imobilul cu 775.000 de dolari. Realizat în stil spaniol, clădirea are o suprafață de 325 de metri pătrați și a fost construită în 1931.

Omar Sy: Minus 250.000 de dolari

Cunoscut pentru rolurile sale din X-Men: Days of Future Past, Jurassic World sau Transformers: The Last Knight, actorul francez Omar Sy și-a cumpărat, în 2016, o vilă în California pentru 3,5 milioane de dolari. Doi ani mai târziu, imobilul a intrat în posesia președintelui companiei cinematografice Amblin Partners, care i-a plătit artistului 4,7 milioane de dolari, cu 250.000 mai puțin decât spera să încaseze vedeta. Casa dispune de cinci dormitoare spațioase, șașe băi, un dressing și o zonă de relaxare cu șemineu.

Demi Lovato: O reducere de 455.000 de dolari

Cântăreața americană s-a despărțit, în sfârșit, de locuința de care o leagă numai amintiri neplăcute. În septembrie, proprietatea situată pe dealurile la Holllywood a fost scoasă la vânzarae pentru 9,45 milioane de dolari. Cum nimeni s-a arătat interesat, o lună mai târziu, prețul a fost redus la 8,99 milioane. Degeaba însă. Neavând altă soluție, artista s-a văzut nevoită să închirieze casa unde a fost la un pas de moarte după o supradoză. Cine dorește să stea acolo trebuie să scoată din buzunar 39.500 de dolari pe lună pentru patru dormitoare cu cinci băi, o sală de biliard, o bucătărie și o mare piscină.

Citește și Proprietățile lui Bezos. Câte case are miliardarul lumii

Jim Parsons: A renunțat la 2 milioane de dolari

Cunoscut din sitcomul Teoria Big Bang, Jim Parsons își vinde vila dintr-un cartier select al Los Angelesului cu o reducere substanțială. În urmă cu patru ani, el a cumpărat proprietatea cu două etaje de la altă vedetă, Robert Pattinson, care intenționa să locuiască aici cu aleasa inimii, Christen Stewart. Cei doi s-au despărțit însă din cauza infidelității partenerei. Imobilul de 371,6 metri pătrați a fost scos la vânzare pentru 6,3 milioane de dolari, iar Parsons cere acum 8,9 milioane. Prețul s-a dovedit însă prea mare pentru trei dormitoare, o bibliotecă, o bucătărie și o terasă generoasă. Astfel că actorul a renunțat la 2 milioane.

Bruce Willis: O fermă la jumătate de preț

Pusă spre vânzare în 2011 pentru 15 milioane de dolari, ferma din statul Idaho, cumpărată de Bruce Willis la începutul anilor 2000 și unde a petrecut ani buni alături de soția Demi Moore și de fiicele sale, nu și-a găsit cumpărătorul decât în toamna anului trecut. Dar pentru asta, actorul s-a văzut nevoie să lase din preț 5,5 milioane de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel