Numele fetiței lui Meghan și Harry provoacă nebunie la casele de pariuri
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Cei doi pierd o sumă uriașă
Cei doi pierd o sumă uriașă
Își vor numi Meghan Markle și prințul Harry fetița după bunicul Philip?

După moartea prințului Philip luna trecută, site-ul de jocuri de noroc din Marea Britanie Ladbrokes a văzut numele Philippa crescând ca o predicție populară pentru fiica lui Meghan și Harry. Casa de pariuri a fost nevoită să reducă cotele de pariere pe nume la 3/1.

„Numele Philippa nu dă semne să își piardă locul și am fost forțați să reducem din nou șansele că acesta va fi numele fiicei lui Harry și Meghan”, a spus Jessica O'Reilly, reprezentanta casei de pariuri, citată de revista People.

Dacă ar fi să aducă un omagiu prințului Philip cu numele celui de-al doilea copil, Harry și Meghan nu ar fi singurii. Verișorii lui Harry, prințesa Eugenie și Zara Tindall, i-au adus omagiu bunicului chiar înainte de moartea acestuia, dându-le fiilor lor nou-născuți numele mijlociu de Philip.

Alte pronosticuri de nume din top cinstesc și alți membri ai familiei regale. Diana, după mama a lui Harry și Elizabeth, după bunica lui Harry, acestea două fiint aproape de vârful clasamentului la 5/1, respectiv 10/1.

Citește și: Ruptura dintre Harry și William, ireversibilă? Ce se va întâmpla de ziua Dianei

Allegra (10/1), Alexandria (12/1), Grace (16/1), Emma (16/1), Rose (16/1), Alice (16/1) și Victoria (16/1) sunt alte nume preferate de pariori.

Când Meghan, în vârstă de 39 de ani, și prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, și-au întâmpinat primul copil în 2019, au ales un apelativ care nu era pe radarele companiilor de pariuri, numindu-l pe fiul lor Archie.

Cuplul a anunțat vestea despre sarcină de Ziua Îndrăgostiților cu o uimitoare fotografie alb-negru care a fost făcută de la distanță cu un iPad de către prietenul lor și fotograf, Misan Harriman. Un zâmbitor (și desculț!) Harry se uită cu drag la Meghan, care își leagănă bebelușul în timp ce se odihnește în poala lui.

În timpul interviului lor cu Oprah Winfrey, difuzat în martie, au dezvăluit că al doilea copil copil este o fată.

„Pentru a avea un băiat, apoi o fată - ce mai poți cere?” a spus la acel moment Harry.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Misan Harriman (@misanharriman)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...

Bosch avertizează asupra unui posibil nou val de concedieri

Orice reduceri de personal vor fi efectuate "cu simţul...

Mai multe servicii BRD nu vor fi disponibile. Anunţul băncii

BRD anunţă noi lucrări de mentenanţă a sistemelor...


pixel