OTP Bank a lansat un NOU produs.Durează doar 30 de minute
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
OTP Bank anunţă lansarea unui nou instrument de creditare, Creditul 100% online de nevoi personale în lei, cu o durată de aprobare şi punere la dispoziţie a banilor de doar 30 de minute.

Potrivit unui comunicat de presă al băncii, creditul online de nevoi personale este disponibil pentru clienţii noi împreună cu pachetul de cont curent "LeZero", care include Cont Curent, Card de debit, Internet & Mobile Banking.

Pentru a aplica pentru credit, clientul selectează parametrii împrumutului, suma dorită, oferă detaliile necesare despre situaţia financiară şi datele de identificare, după care verificarea şi confirmarea informaţiilor este realizată printr-un apel video. Analiza şi verificarea clientului, a veniturilor declarate şi a istoricului de creditare au loc automat şi, în cazul unui răspuns pozitiv, contractul se generează pe loc şi este semnat electronic.

Aprobarea şi punerea la dispoziţie a banilor are loc în aproximativ 30 de minute şi nu implică comisioane de analiză dosar, administrare credit sau de deschidere cont curent. În plus, în cazul în care clientul încasează salariul într-un cont deschis la OTP Bank, beneficiază de o reducere cu un punct procentual la dobândă.

"Pentru lansarea Creditului online de nevoi personale în lei, OTP Bank a colaborat cu start-up-ul local FintechOS şi partenerul de consultanţă Deloitte. Tehnologia FintechOS este utilizată şi pentru procedura de onboarding digital şi permite recunoaşterea automată a datelor (OCR), preluarea automată a acestora în sisteme şi recunoaştere facială, precum şi un modul automat de analiză şi decizie", precizează sursa citată.

Citește și Estimarea BNR asupra ratei anuale a inflației

Suma maximă accesibilă prin noul produs de creditare este de 66.000 de lei, pentru o perioadă de maximum cinci ani, cu o dobândă fixă începând de la 7,99% pe an. Reprezentanţii OTP precizează, astfel, că pentru un credit în valoare de 45.000 lei, acordat pe cinci de ani, rata lunară se ridică la 912 de lei, iar DAE este de 8,29%.

"Pachetul de cont curent "LeZero", oferit clienţilor noi care aplică la Creditul online de nevoi personale, include un cont curent în lei, în care se va vira contravaloarea creditului, un card de debit Mastercard în lei şi acces gratuit la aplicaţiile de Internet Banking (OTPdirekt). Pachetul LeZero are o taxă standard de administrare de 12 lei/lună, însă dacă utilizatorul încasează lunar, în contul deschis la OTP Bank, suma de cel puţin 1.200 lei şi realizează cel puţin o plată pe lună cu cardul de debit Mastercard, prin Mobile Payment, OTPay şi Apple Pay sau prin Internet Banking, comisionul de administrare lunară devine zero pentru toate beneficiile oferite: https://www.otpbank.ro/ro/persoane-fizice/conturi-bancare/pachetul-lezero", notează banca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Explozie la Petromidia. Plan Roşu de intervenţie

O explozie puternică s-a produs, vineri, la rafinăria...

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...

Valoarea Bitcoin revine la pragul de peste 70.000 dolari

Această veste vine după ce, la începutul acestei luni,...

Modificări privind plata suplimentelor pentru energie

Un nou proiect de lege înregistrat recent la Senat aduce...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel