Orban se declară mulțumit de moțiunea depusă de PSD
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Ludovic Orban
Ludovic Orban
Ludovic Orban a declarat, luni, că moțiunea simplă depusă de social-democrați împotriva ministrului Finanțelor Florin Cîțu constituie încă o ocazie de a prezenta "nenorocirea lăsată de guvernanți iresponsabili". Acesta a pus la îndoială veridicitatea datelor din alcătuirea bugetului de stat al PSD.

"Sunt jenanți cei din PSD să depună moțiune împotriva ministrului Finanțelor după dezastrul bugetar și financiar pe care l-au creat. Dar ne bucură că avem această ocazie de a prezenta o dată în plus nenorocirea lăsată de acești guvernanți iresponsabili care au mințit cu nerușinare, care au schimbat legea ca să nu-și asume răspunderea pentru veridicitatea datelor în alcătuirea bugetului de stat. Ne bucurăm și vom prezenta toate aceste date despre comportamentul ticălos și iresponsabil al celor care vor să facă o moțiune împotriva ministrului Finanțelor", a declarat premierul Ludovic Orban, luni, la finalul ședinței solemene din Parlament.

Eugen Teodorovici: Programul de guvernare al PNL are ambiguități

Eugen Teodorovici a anunțat, în plenul de luni, că grupul senatorilor PSD depune o moțiune simplă la adresa ministrului de Finanțe Florin Cîțu. Acesta a precizat că moțiunea se numește „Guvernare PNL - numele tău este austeritate”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Ştirile dimineţii. Veşti bune pentru români

Ştirile dimineţii, 20 aprilie 2024. 

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel