Orban, despre PROTESTE: Există unii care parcă NU îşi iubesc copii
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Orban, despre PROTESTE: Există unii care parcă NU îşi iubesc copii
Orban, despre PROTESTE: Există unii care parcă NU îşi iubesc copii
Premierul Ludovic Orban a declarat, la Botoşani, că obligativitatea ca elevii să poarte măşti de protecţie în timpul orelor de curs este o măsură de protecţie sanitară care are "rostul de a păzi copiii de virus", el adăugând despre protestele organizate împotriva acestei măsuri că îi pare rău "că există unii care parcă nu îşi iubesc copii".

"Noi am testat acest lucru şi majoritatea zdrobitoare a părinţilor susţin obligativitatea portului măştii, iar pentru noi, care suntem responsabili în şcoală să luăm toate măsurile pentru a împiedica răspândirea virusului, noi am luat această măsură şi o susţinem. Îmi pare rău că există unii care parcă nu îşi iubesc copii. Portul măştii şi celelalte măsuri pe care le-am luat la şcoală, măsuri de protecţie sanitară, au rostul de a păzi copiii de virus. Sigur că nu putem controla ce se întâmplă în afara şcolii, nu putem controla ce se întâmplă în familii. Dacă există părinţi care vin cu astfel de idei ... Ştiu, am văzut că a fost şi în Bucureşti un protest cu o sută şi ceva de persoane. Din păcate, unii părinţi au venit şi cu copiii şi nu purtau mască. Îmi pare rău că există astfel de tendinţe. Este necesară această măsură şi este o măsură care are rostul de a apăra sănătatea copiilor", a afirmat premierul Orban.

Adrian Câciu: 60% dintre inspectorii școlari se află în campanie electorală

O manifestaţie de protest faţă şi de purtarea de către copii la orele de curs a măştilor de protecţie are loc sâmbătă seara în Bucureşti, acţiuni similare, cu participare de ordinul a câteva zeci de persoane fiind organizate şi în unele oraşe din ţară cum ar fi Cluj, Timişoara, Oradea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...

Bosch avertizează asupra unui posibil nou val de concedieri

Orice reduceri de personal vor fi efectuate "cu simţul...

Mai multe servicii BRD nu vor fi disponibile. Anunţul băncii

BRD anunţă noi lucrări de mentenanţă a sistemelor...


pixel