Oracle a pierdut un lider! A decedat Mark Hurd
Autor: Antonia Popescu
Data actualizării:
Data publicării:
Mark Hurd, directorul general al Oracle
Mark Hurd, directorul general al Oracle
Mark Hurd, directorul general al Oracle și fost director general al Hewlett-Packard a încetat din viață vineri, la vârsta de 62 de ani, potrivit CNN.

Informația a fost confirmată de co-fondatorul Oracle, Larry Ellison. „Cu profundă durere vă anunț că Mark Hurd a încetat din viață în această dimineață. Mark a fost prietenul meu apropiat și de neînlocuit și un coleg de încredere”, a scris Ellison într-un mesaj intern transmis angajaților companiei și postat pe site-ul personal al lui Hurd. „Oracle a pierdut un lider genial și iubit, care a influențat viețile noastre în deceniul său de la Oracle. Cu toții vom simți lipsa bunătății și abilității rare a lui Mark de a analiza, simplifica și rezolva problemele rapid”, se arată în mesaj.

El a cunoscut rețeta succesului în timp record

Hurd anunțase luna trecută că își va întrerupe temporar activitatea din motive de sănătate, pe care, însă, nu le-a făcut publice. Atunci, într-un mesaj adresat angajaților, spunea: „Am decis că trebuie să petrec o perioadă concentrându-mă pe sănătatea mea”. Mark a devenit director general al Oracle în 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...

Bosch avertizează asupra unui posibil nou val de concedieri

Orice reduceri de personal vor fi efectuate "cu simţul...

Mai multe servicii BRD nu vor fi disponibile. Anunţul băncii

BRD anunţă noi lucrări de mentenanţă a sistemelor...


pixel