O tornadă a devastat un ÎNTREG ORAȘ din statul Mississippi
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Guvernatorul regiunii, Jan Grolich a declarat după o vizită în localitățile care au fost lovite de tornadă: "Este iadul pe pământ".
Guvernatorul regiunii, Jan Grolich a declarat după o vizită în localitățile care au fost lovite de tornadă: "Este iadul pe pământ".
O tornadă s-a abătut duminică asupra oraşului Tupelo din statul american Mississippi, unde a smuls acoperişurile mai multor locuinţe şi a distrus numeroşi copaci şi linii de alimentare cu energie electrică, informează Reuters.

Deocamdată nu au fost raportate victime şi persoane accidentate.

"Echipajele de intervenţie analizează în prezent severitatea distrugerilor", a anunţat biroul de comunicare al primarului local într-un mesaj publicat pe Facebook.

În acelaşi mesaj, locuitorii din Tupelo sunt îndemnaţi să rămână în locuinţele lor.

Fotografii şi înregistrări video distribuite pe reţelele de socializare arată momentele în care acoperişurile mai multor locuinţe şi clădiri de birouri au fost smulse de tornadă, liniile de electricitate culcate la pământ, iar străzile din acest oraş din Mississippi au fost acoperite cu deşeuri şi moloz.

"Este o situaţie care vă pune viaţa în pericol", a scris Serviciul Naţional de Meteorologie într-un mesaj distribuit pe Twitter. "Îi rugăm pe toţi locuitorii din regiunea Tupelo să se adăpostească", au adăugat meteorologii americani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel