O bancă din România oferă credit de 100.000 de lei dacă achiziționezi acest aparat
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Unicredit
Unicredit
Unicredit oferă linii de credit de la 15.000 de lei la 100.000 de lei cu condiții mult mai bune decât celelalte tipuri de credite pentru achiziționarea de aparatură eficientă energetic.

Creditul are dobândă cu 2,5 procente mai mică făcând parte dintr-un program numit Creditul Verde prin care vrea să încurajeze românii să cumpere acest tip de aparatură electrocasnică.

UniCredit Consumer Financing adaugă portofoliului său de produse de creditare Creditul Verde fără ipotecă. Noua ofertă financiară propune o dobândă mai avantajoasă față de ofertele de dobânzi standard aplicate creditelor de realizări personale clienților persoane fizice care doresc să achiziționeze produse sau tehnologii care îndeplinesc standardele de performanță tehnică ridicate definite de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD). Lista produselor eligibile poate fi consultată pe http://technology-ro.ebrdgeff.com, printre acestea fiind incluse aparate electrocasnice precum aparate de aer condiționat sau combine frigorifice cu eticheta energetică A++ sau A+++, sisteme de iluminare cu LED, centrale termice pe biomasă sau pe gaz, ferestre și uși eficiente energetic cu valoarea U≤1,3 W/m2K p și multe altele.

"Prin Creditul Verde fără ipotecă se pot contracta sume între 1.500 și 100.000 de lei cu dobânzi reduse cu 2,5 puncte procentuale față de dobânzile noastre standard pentru creditele de realizări personale. Astfel, dorim să răspundem nevoilor actuale ale societății în care trăim și să le oferim clienților noștri lucruri care contează pentru ei", a declarat Borislav Guenov, Președintele Directoratului UniCredit Consumer Financing.

UniCredit speră să obţină peste un miliard de euro. Ce vinde

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cele mai mari companii listate la bursa din Germania

Clasamentul celor mai mari capitalizări de la bursa...

Stagnare a creditării companiilor din zona euro

Creditarea companiilor din zona euro stagnează, atrage...

Explozie la Petromidia. Plan Roşu de intervenţie

O explozie puternică s-a produs, vineri, la rafinăria...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Veşti bune pentru beneficiarii cardurilor de energie. 

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...


pixel