Noutăți și promoții Eximtur la Târgul de Turism al României 21-24 februarie 2019 de la Romexpo
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Eximtur
Eximtur
1.Oferta de servicii și produse cu care vom fi prezenți la TTR 2019


TURISM EXTERN:
Programe proprii marca EXIMTUR – „CIVILIZATII ESENTIALE, “CULTURI EXOTICE” si “EXPERIENTE UNICE” – lansare cu ocazia targului
Pachete pentru perioade speciale: 8 Martie, Paste, 1 Mai, Rusalii si 1 iunie
Pachete charter:
Turcia cu plecare din Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Arad, Sibiu, Suceava, Oradea
Egipt cu plecare din Bucuresti, Cluj, Iasi, Targu Mures, Oradea, Suceava, Timisoara
Tunisia cu plecare din Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Suceava
Spania – Costa Brava si Tenerife – cu plecare din Bucuresti
Cipru cu plecare din Bucuresti, Cluj, Iasi
Grecia – Creta – cu plecare din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi
Grecia – Zakynthos – cu plecare din Bucuresti, Cluj
Circuite in Israel, Egipt, Japonia, Scandinavia, Croatia
Circuite Cipru, Grecia, Turcia, Egipt - oferte disponibile si pentru perioada sarbatorilor pascale
Pachete litoral strainatate cu transport individual
Croaziere in Europa de Nord, Mediterana, Caraibe, America de Sud, America de Nord, Australia, Asia, Oceanul Indian
Vacante in destinatii exotice din America Centrala, Caraibe, Oceanul Indian, Africa, Asia
Vacante citybreak in Telaviv, Istanbul, Atena, Doha precum si in alte orase ale lumii
Pachete pentru vizitare parcuri de distractie (ex. la Legoland, Disneyland - cu regim de masa demipensiune)
Sejururi in statiuni balneare din estul Ungariei
Vacante personalizate

Turism intern:
Pachete in destinatii balneare si montane
Sejururi litoral Marea Neagra
Sejururi “Litoralul pentru voi”
Sejururi in Delta Dunarii
Circuite in orase din Romania si regiuni istorice
Vacante citybreak in orase din Romania
Pachete pentru perioade speciale: 8 Martie, Paste 1 Mai, Rusalii si 1 iunie
Pachete concerte : ELECTRIC CASTLE, UNTOLD, NEVERSEA

2. Noutățile cu care vom fi prezenți la TTR
Lansăm o serie de programe speciale proprii marca EXIMTUR : „CIVILIZAȚII ESENTIALE, “CULTURI EXOTICE” si “EXPERIENȚE UNICE”
Programele noastre acoperă mari secvențe culturale, oferind experiențe de călătorie unice, semnificative și inedite. Incursiunile în universul civilizațiilor care au influențat cultura de anvergură universală, în culturi care stau la baza civilizatiilor umane, sunt completate de experiențe în mari culturi contemporane, care ne influențează viata de zi cu zi.

Călătoriile din seria “CIVILIZAȚII ESENȚIALE” includ trei circuite la sfârșitul cărora propunem cateva zile de relaxare.
- Circuit Mexic si sejur Cancun „Misterul vechilor civilizații aztece și mayase” : 2249 euro / persoană – reducere 150 euro față de prețul standard*
- Circuit Peru „Uluitoarea civilizație incață și însemnele astronautului antic : 2949 euro / persoană – reducere 163 euro față de prețul standard*
- Circuit in Chile, Argentina si Brazilia – „Experienta unica Sud-Americana”: 5698 euro/persoana -reducere 300 euro față de prețul standard*
*Oferta specială valabilă pentru rezervări ferme până la 06.03.2019:

Călătoriile din seria “CULTURI EXOTICE” includ două țări, Maroc și Cuba
Maroc – Regatul Berber
Cuba – Acasa la Che Guevara si Fidel Castro, circuit + sejur la Varadero

Seria “EXPERIENȚE UNICE” este o imersie în “marea de adrenalină” a emoțiilor surprinzătoare, dar plăcute și include trei destinații.
Japonia – Milenii de cultură și tradiție
Safari Tanzania și sejur Zanzibar – Regatul animalelor
Big Five - Safari Kenya și sejur pe plaja Diani Beach – Marea Migrație în Maasai Mara

De asemenea, vă propunem și Portugalia, țara marilor exploratori din secolul al XVI lea și Canada, un “tărâm descoperit”.
Circuit Portugalia și sejur la Oceanul Atlantic
Circuit Canada de Est

Turism intern
Pachete combinate, City Beak în România cu sejur în stațiuni balneo-montane sau pe litoral.

3.Promoții pe care le vom aplica pe parcursul zilelor de târg
Pe toata durata targului ne vom intampina clientii cu Reduceri Early Booking avantajoase, atat pentru destinatiile interne, cat si pentru destinatii din strainatate.
Pentru Litoral Marea Neagra, inscrierile timpurii vor beneficia de reduceri de pana la 25%.
Pentru destinatii balneare unele oferte vor fi reduse pe perioada targului chiar si cu 50%
Pentru ofertele sezonului de vara aferente destinatiilor din strainatate, atat pentru sejururi cu transport charter inclus, cat si pentru sejururi individuale, reducerile early booking aplicate vor ajunge si pana la 25-30%, valabile pentru rezervari efectuate pana la 28.02.2019.
In plus, pana in data de 6 martie 2019, atat la targ, cat si in toate agentiile din tara, EXIMTUR acorda reduceri de 50% din comisionul agentiei tuturor clientilor care fac rezervari ferme si le achita integral pana la data mentionata.
In plus, pana in data de 6 martie 2019, atat la targ, cat si in toate agentiile din tara, EXIMTUR acorda reduceri de 50% din comisionul agentiei tuturor clientilor care fac rezervari ferme si le achita integral pana la data mentionata.
Ca in fiecare an, politica de reduceri a EXIMTUR aplicata in zilele de targ, se va aplica la nivelul tuturor agentiilor din tara. Astfel, clientii care nu pot ajunge la targ vor beneficia de aceleasi reduceri ca si cei care vor achizitiona de la standul de la targ.

!!! 4. Important de cunoscut de către clienți
Ne face plăcere să ne informăm clienții că, în vederea implementării noii legislatii specifice, prin care agențiile de turism sunt obligate să garanteze integral contravaloarea banilor avansați de turiști pentru pachete de servicii de călătorie, EXIMTUR a încheiat deja polițe de asigurare a contravalorii banilor încasați în avans de la clienți, în valoare de 2 500 000 EUR. “Prioritatea companiei noastre a fost și va fi întotodeauna asigurarea și furnizarea în condiții de siguranță de servicii corecte și de calitate pentru toți clienții noștri.”, transmite doamna Lucia Nora Morariu, președintele companiei.
5. Beneficii la plată
Plata cu vouchere de vacanță (pentru servicii turistice în România care includ minim o noapte de cazare), plata în rate cu carduri de credit (emise de Unicredit, Banca Transilvania, Garanti Bank, BCR, Credit Europe Bank, Alpha Bank, Raiffeisen), plata în 10 rate pentru oferta „Litoral Marea Neagra” (biletul trebuie achitat înainte de începerea sejurului).

6. Mesaj pentru vizitatori:
Vă asteptăm la standul EXIMTUR cu o echipa de consultanți de călătorie profesioniști, entuziaști, gata să răspundă solicitărilor Dvs. în cel mai scurt timp posibil! Misiunea lor este aceea de a identifica pentru Dvs. cele mai avantajoase oferte, atât din punct de vedere al prețului, cât și al calității serviciilor, și de a vă oferi suportul necesar pentru ca vacanta Dvs. să fie una asa cum vă doriți.

7. Strategia de CSR
Începând cu anul 2019, EXIMTUR alege să își concentreze eforturile și în direcția promovării principiilor și actiunilor care promovează Turismul Sustenabil și Responsabil, pentru că:
impactul turismului asupra mediului înconjurator este uriaș: 1,2 miliarde de oameni se îmbarca anual pt călătorii. Între anii 2000 si 2015, nr. oamenilor care au călătorit în scop recreațional aproape că s-a dublat
asistăm la schimbări de climă din cauza impactului negativ al omului asupra mediului înconjurător, încalzirea globală fiind un fenomen grav cu care ne confruntăm
mediul inconjurator se degradeaza intr-un ritm ingrijorator

Întrucât CSR este despre educație și despre a schimba mentalități, EXIMTUR a încheiat recent un parteneriat cu “Viitor Plus”, o organizație non-guvernamentală care urmarește să contribuie la o societate care se dezvolte sustenabil, în armonie cu natura și cu oamenii.
“Întrucât EXIMTUR își desfășoară activitatea într-o industrie care are un impact negativ major asupra mediul înconjurător, am considerat că avem datoria și responsabilitatea de a implementa și noi acțiuni care să contribuie la reducerea acestui impact negativ”, transmite doamna Lucia Nora Morariu, președintele companiei.

În 2018, vânzările companiei de călătorii EXIMTUR au depășit 66 de milioane euro, înregistrând o creștere de aproximativ 20 procente față de volumul de vânzări realizat în anul anterior. Serviciile oferite prin diviziile specializate ale companiei - business travel și organizare evenimente, leisure și incoming - au avut ca beneficiari peste 320.000 de clienți. EXIMTUR a emis anul trecut bilete de avion în valoare de peste 22 milioane de euro.
La finalul anului 2018, echipa EXIMTUR număra 200 angajaţi.
Compania de călătorii EXIMTUR, înființată în 1993, deţine 24 de agenții proprii şi francizate, în 16 orașe din România. Activitatea companiei este organizată în patru divizii: business travel și organizare evenimente (www.eximtur.ro/business), leisure travel (www.eximtur.ro), incoming (www.romaniaforall.com) și școala de turism. Divizia EXIMTUR BUSINESS este prezentă în patru centre urbane importante: București, Cluj-Napoca, Timișoara și Sibiu.
EXIMTUR este singura companie din România afiliată la rețeaua globală de travel management - UNIGLOBE Travel Internațional. Acest parteneriat asigură EXIMTUR conectarea la un sistem internațional performant de management al călătoriilor cu scop de afaceri și accesul la o gamă largă de soluții tehnice de ultimă generație, care se reflectă în calitatea serviciilor și produselor oferite clienților.
În anul 2018, EXIMTUR a plătit statului român taxe şi impozite în valoare de peste 1 milion de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...

Valoarea Bitcoin revine la pragul de peste 70.000 dolari

Această veste vine după ce, la începutul acestei luni,...

Modificări privind plata suplimentelor pentru energie

Un nou proiect de lege înregistrat recent la Senat aduce...

S-a aprobat prelungirea plafonării tarifelor RCA

Guvernul a aprobat actul normativ prin care se...

Creştere a ratei şomajului la nivel naţional

Rata şomajului înregistrată în evidenţele ANOFM în luna...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel