Nepoții lui Donald Trump nu mai sunt primiți la școală
Autor: Oana Pavelescu
Data actualizării:
Data publicării:
Echipa lui Trump se REVOLTĂ! Ce vor să facă
Echipa lui Trump se REVOLTĂ! Ce vor să facă
Modul de abordare lejer a măsurilor minimale de igienă în timpul pandemiei de către Donald Trump cât și a celortalți oficiali ai Casei Albe, inclusiv Ivanka Trump și soțul acesteia, Jared Kushner, are consecințe la care puțini s-ar fi gândit.

În timp ce Casa Albă a devenit sursă de infectare cu SARS-CoV-2, consecințele au început să fie resimțite de nepoții lui Donald Trump, astfel că Ivanka Trump și Jared Kushner au fost nevoiți să își retragă cei trei copii de la școală, conform Der Spiegel care citează CNN.

Acest lucru s-a întâmplat după ce școala, care este una de elită și unde copiii Ivankăi sunt înscriși, au făcut nenumărate solicitări pentru respectarea regulilor de igienă și distanțare socială cât și obligativitatea purtării măștilor și impunerea carantinei pentru cei care au fost expuși, cereri care au fost ignorate complet de cuplul Ivanka/Jared.

Fără mască și fără carantină

CNN a citat mai mulți părinți ai altor copii care urmează aceeași școală care au declarat că cei doi au încălcat în mod repetat mai multe reguli impuse de școală în timpul pandemiei. Acest fapt fiind evident și în imaginile care au fost transmise la televizor cu diverse ocazii, de la Casa Albă.

Jared Kusher îi cere lui Donald Trump să accepte înfrângerea

După ceremonia în timpul căreia Amy Barret a fost nominalizată pentru Curtea Supremă, a ieșit la iveală că mai multe persoane prezente în seara respectivă au fost testate pozitiv. Ivanka și Jared nu au fost prezenți la eveniment însă mai mulți angajați ai Casei Albe care îi deserveau pe aceștia au fost testați pozitiv iar cuplul nu s-a pus în carantină așa cum cere protocolul.

Numele școlii nu este cunoscut

Părinții celorlalți elevi s-au plâns de asemeni că Ivanka Trump a fost prezentă la dezbaterea dintre Donald Trump și Joe Biden, după care Donald Trump s-a îmbolnăvit de Covid-19, și ca toți membrii clanului Trump, nici aceasta nu a purtat mască. Tentativele asistentei medicale a școlii de a discuta cu Ivanka au fost sortite eșecului.

Numele școlii nu a fost făcut public dar se știe că este una dintre școlile exclusiviste din Washington.

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe a declarat că toate aceste informații nu sunt altceva decât atacuri rușinoase și că familia a luat cele mai bine decizii pentru copii pe timpul pandemiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Bosch avertizează asupra unui posibil nou val de concedieri

Orice reduceri de personal vor fi efectuate "cu simţul...

Mai multe servicii BRD nu vor fi disponibile. Anunţul băncii

BRD anunţă noi lucrări de mentenanţă a sistemelor...

De ce România riscă să piardă banii din PNRR. Răspunsul MIPE

Comisarul european Celine Gauer, responsabil în cadrul...

Alți doi Arnault intră în board-ul grupului LVMH

În vârstă de 31 și 29 de ani, Alexandre și Frédéric...

Prețul petrolului s-a stabilizat după o scădere abruptă

Prețurile la cele două referințe de petrol au recuperat...

CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la...

Miliardarul care râvnește la Royal Mail, Poșta britanică

Este vorba de miliardarul ceh Daniel Kretinsky care a...


pixel