NASA a făcut MAREA DESCOPERIRE! Declarație CUTREMURĂTOARE
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Șase cutremure în Vrancea, în 24 de ore. Ultimele trei s-au produs în această dimineață
Șase cutremure în Vrancea, în 24 de ore. Ultimele trei s-au produs în această dimineață
Sonda spațială NASA Voyager 1, care se află la 14 miliarde de mile distanță de Pământ, a preluat un „zumzet” persistent de dincolo de sistemul nostru solar.

Voyager 1, cea mai îndepărtată navă spațială de pe Pământ, care se află în prezent la 14 miliarde de mile depărtare și cea care a detectat sunetul universului.

Nava, care a fost lansată acum 44 de ani, are instrumente precum „drona constantă” a plasmei. Zgomotele bizare sunt ca efectele speciale ale unui film science-fiction și au fost identificate în datele sosite din afara sistemului nostru solar.

Astrofizicianul Stella Ocker a spus: „Este foarte slab și monoton, deoarece are o lățime mare pe bandă și frecvență îngustă. Detectăm zumzetul slab și persistent al gazelor interstelare."

Niciun obiect creat de om nu a călătorit mai departe decât această navă spațială, care a fost lansată în 1977 pentru a zbura pe Jupiter și Saturn și a continuat.

Voyager 1 poartă o copie a Recordului de Aur, cu un „mesaj către extratereștri” creeat de legendarul astronom Carl Sagan.

Profesorul James Cordes a spus: „Mediul interstelar este ca o ploaie liniștită sau blândă. În cazul unei explozii solare, este ca și cum ați detecta un fulger într-o furtună și apoi a revenit la o ploaie blândă".

Co-autorul Shami Chatterjee a spus: „Nu am avut niciodată ocazia să-l evaluăm. Acum știm că nu avem nevoie de un eveniment fortuit legat de soare pentru a măsura plasma interstelară."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Ştirile dimineţii. Veşti bune pentru români

Ştirile dimineţii, 20 aprilie 2024. 

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel