Momente dificile pentru prințul Harry! Meghan a plecat de acasă
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Nimeni nu o spune dar lumea se pregătește de ce este mai rău
Nimeni nu o spune dar lumea se pregătește de ce este mai rău
Se spune că, de regulă, nu iese fum fără foc. Cu alte cuvinte, ceva se întâmplă în familia ducilor de Sussex. Surse apropiate cuplului susțin că prințul Harry ar fi fost abandonat și că Meghan, soția lui, ar fi plecat de acasă. Certurile au devenit tot mai frecvente între cei doi, iar ultima astfel de discuție cu vocea ridicată s-ar fi produs din motive politice. 

Așa declară surse apropiate celor doi soți. La început s-a spus că Meghan Markle, fostă actriță, petrece tot mai mult timp într-un restaurant din apropierea vilei unde locuiește, în Montecito, împreună cu Harry și fiul lor Archie. Ce face acolo? Lucrează pe laptop, în timp ce Harry se ocupă de Archie. 

Cum nimeni nu știe cu exactitate care este motivul pentru care Meghan nu își poate amenaja un birou în spațiosul imobil, fiind nevoită să recurgă la astfel de improvizații, a apărut versiunea neînțelegerilor profunde în familie. De altfel, nu ar fi pentru prima dată când presa mondenă susține că relațiile dintre Harry și Meghan sunt tot mai complicate și că nu ar fi de mirare să se ajungă la divorț. 

Un lucru este cert: nici unul dintre aceste zvonuri nu a primit confirmare, directă sau indirectă. Oricum ar fi, Meghan a plecat, se pare de acasă. S-a dus în Mexic și nu se știe pentru cât timp. Revistele de scandal de peste Ocean afirmă că totul a pornit de la decizia lui Meghan de a vota la alegerile prezidențiale din SUA. Mai mult, ea se adâncește tot mai mult în politică și chiar a susținut activ campania electorală a candidatului democrat, Joe Biden. 

Citește și Obiceiul prințului Harry care o scoate din SĂRITE pe Meghan

Enervat la culme, prințul Harry i-ar fi reproșat lui Meghan că, din cauza ei, s-a mutat în Statele Unite, a renunțat la o serie de avantaje și nu își poate vedea rudele și prietenii. A fost picătura care, spun sursele, ar fi umplut paharul răbdării lui Meghan, care a hotărât să ia o pauză și să plece în Mexic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...

Bosch avertizează asupra unui posibil nou val de concedieri

Orice reduceri de personal vor fi efectuate "cu simţul...

Mai multe servicii BRD nu vor fi disponibile. Anunţul băncii

BRD anunţă noi lucrări de mentenanţă a sistemelor...

De ce România riscă să piardă banii din PNRR. Răspunsul MIPE

Comisarul european Celine Gauer, responsabil în cadrul...

Alți doi Arnault intră în board-ul grupului LVMH

În vârstă de 31 și 29 de ani, Alexandre și Frédéric...


pixel