Melania Trump a spus NU! Ce a pățit fosta Primă Doamnă a SUA
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Are multe supărări adunate
Are multe supărări adunate
Melania Trump nu mai este Prima Doamnă a Statelor Unite. Prin urmare, nemaifiind obligată să zâmbească amabil în fața camerelor de luat vederi alături de soțul ei, fostul președinte Donald Trump, a refuzat să mai joace rolul de femeie fericită și mulțumită. Mai ales că, părăsind Casa Albă, mai repede decât a crezut, Melania Trump a fost nevoită să renunțe la un proiect pe cât de costisitor, pe atât de simbolic.

La sosirea în Florida, unde fostul cuplu prezidențial a aterizat în timp ce, la Washington, era în plină desfășurare ceremonia de instalare în funcție a noului președinte american, Joe Biden, Melania Trump a respins invitația soțului ei de a rămâne alături de el pentru fotografii.

Îmbrăcată într-o rochie veselă, în locul costumului negru în care a părăsit Casa Alba, ținută care i-a atras imediat porecla de ”Văduva neagră”, Melania a aruncat o privire destul de rece spre omul alături de care trăiește de mai bine de 15 ani și, cu pași mari, a urcat în mașină, fără măcar să zâmbească în direcția mulțimii venită să-i întâmpine. 

O diferență de la cer la pământ între imaginea plină de tandrețe din urmă cu numai câteva ore de la Washington, când cei doi soți au defilat în fața ziariștilor ținându-se de mână și oprindu-se pentru a se lăsa fotografiați, și cea din Florida, unde Melania părea distantă, rece și, oarecum, indiferentă. 

Firește, speculațiile nu au întârziat să apără: divorțul este iminent; a fost la un pas să-i ceară divorțul; lanțul fericirii s-a rupt și așa mai daparte. Despre divorț s-a mai vorbit în ultimii patru ani. La fel cum s-a spus că, profitând de apropierea campaniei electorale și știind că trebuie să se implice, Melania i-a cerut lui Donald Trump să modifice acordul de căsătorie, astfel încât, în caz de rupere a căsniciei, să poată beneficia de mai mulți bani. În ultimă instanță, nu ar fi nici primii, nici ultimii dacă divorțează după o lungă perioadă de încordare. 

Citește și Melania Trump a aflat de pe Twitter. Nimeni nu i-a spus NIMIC

Dar Melania mai are un motiv de supărare. Dornică să-și lase amprenta asupra Casa Albe, Melania și-a multiplicat proiectele de redecorare interioară a renumitului edificiu. A restaurat o serie de săli și a instalat mai multe sculpturi, a schimbat mobilierul din unele camere și a refăcut terenul de tenis. 

Un proiect a rămas însă neterminat. Mai precis, Melania a renunțat la el în ultima clipă. Nu mai era timp să-l ducă la bun sfârșit. Despre ce este vorba? Despre un serviciu de masă cu efigia lor. O tradiție, de altfel, la Casa Albă. Dar Melania a fost prea exigentă și eșecul soțului său în alegeri i-a stricat planurile. Fosta Primă Doamnă alesese deja culorile și desenul, dar producătorul de porțelan care primise comanda nu avea timp să-l fabrice. În plus, era și foarte scump. Ca atare, Melania a renunțat cu un regret uriaș în suflet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Tranzacţie pe piaţa românească de software

Adnumus intermediază cu succes achiziția de către Eleco...

Modificare a Codului Muncii, în Senat. Schimbările propuse

A fost depusă la Senat o propunere legislativă pentru...

Proiect pentru creşterea contribuţiei la Pilonul II

A fost depusă la Senat o propunere legislativă privind...

Cine se află în spatele mărcii de pantofi Jacques Solovière?

Jacques Soloviere. Un nume care te duce cu gândul la un...

Legea ANL a suferit schimbări majore

Legea ANL a fost recent modificată substanțial.

Ora adevărului pentru patru din cei Șapte Magnifici

Tesla, Meta, Microsoft și Alphabet își vor publica,...

Rețeaua energetică a Ucrainei, mutilată

Sectorul energetic ucrainean a fost extrem de afectat în...

2023, an record pentru încălzirea oceanelor

Potrivit raportului Copernicus, temperatura medie a...

Bitcoin a efectuat a patra sa înjumătățire

Bitcoin și-a finalizat vineri "înjumătățirea", un...

Michelin mută fabrica din Polonia la Zalău

Compania producătoare de anvelope Michelin va muta la...


pixel