Meditații gratuite la Universitatea POLITEHNICA
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Politehnica Bucuresti
Politehnica Bucuresti
Peste 200 de ore de meditații gratuite la matematică, fizică, chimie și economie vor avea loc în perioada următoare pentru elevii clasei a XII-a. Universitatea POLITEHNICA din București dă astfel startul unui nou program educațional de pregătire atât pentru examenul de Bacalaureat, cât și pentru examenul de admitere în învățământul superior, sesiunea din iulie 2019.

Cursurile de pregătire vor începe mâine, 16 martie, și vor avea loc în fiecare sâmbătă, în perioada 16 martie – 20 iulie 2019, între orele 09:00 și 13:00.

Profesori ai Universității POLITEHNICA din București vor susține orele specifice fiecărei materii de examen (matematică, fizică, chimie și economie) în amfiteatrele puse la dispoziție de universitate (Clădire Rectorat Amfiteatrul AN 015, AN 017 și AN 024).

,,Universitatea POLITEHNICA din București este prima instituție de învățământ superior din România care a demarat un astfel de program educațional de pregătire pentru viitorii studenți. Universitatea noastră pune la dispoziția elevilor de liceu cursuri gratuite la matematică, fizică, chimie și economie, materii la care se și susțin probe scrise pentru examenul de admitere, posibilitatea de a participa la un examen de simulare, dar și cazare gratuită în perioada probelor de concurs”, a declarat rectorul Universității POLITEHNICA, Mihnea Costoiu. Programul complet al cursurilor de pregătire este afișat pe site-ul universității – www.upb.ro https://upb.ro/admitere/admitere-licenta/cursuri-pregatire-admitere/.

Pentru informații suplimentare: e-mail: [email protected] sau telefon: 021 402 9465.

Relații Publice UPB, Chira Cornel

Despre Universitatea POLITEHNICA din București

Universitatea POLITEHNICA din București este cea mai mare universitate cu profil tehnic din țară și singura universitate membră CESAER din România.

Tradiția instituției noastre, acumulată în cei 200 de ani prin eforturile unora dintre cei mai mari dascăli ai neamului, dar și ale generațiilor de studenți, nu reprezintă însă singurul argument convingător. Astăzi, Universitatea POLITEHNICA din București cunoaște un continuu proces de modernizare, aflându-se într-un permanent dialog cu mari universități din lume.

Misiunea Universității POLITEHNICA din București a fost gândită ca o îmbinare de educație, cercetare și inovație, fapt ce reprezintă cheia către o societate și o economie a cunoașterii. Crearea cunoașterii în primul rând prin cercetare științifică, răspândirea ei prin educație și instruire profesională, diseminarea ei prin tehnologia informației și utilizarea inovației tehnologice sunt elemente care definesc distinctivitatea universității.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel