McDonald's are probleme! Autoritățile americane au trecut la verificări
Autor: Ciprian Dumitrache
Data publicării:
McDonald's
McDonald's
Comisia Federală pentru Comerț, din Statele Unite(FTC) a lansat o anchetă privind situația aparatelor de înghețată McFlurry de la McDonald's, după ce, de-a lungul anilor, au fost înregistrate o mulțime de plângeri privind funcționarea acestora.

Potrivit publicației The Wall Street Journal, autoritatea de reglementare americană a contactat în această vară responsabilii restaurantelor McDonald's pentru a afla cauza frecventelor defecțiuni ale dispozitivelor pentru producerea înghețatei McFlurry.

Comisia ar fi fost interesată și de cum verifică McDonald's furnizorii de echipamente, dar și de capacitatea fiecărui restaurant al lanțului de fast-food de a repara în mod autonom mașinile de înghețată.

Potrivit WSJ, aparatele de înghețată McFlurry de la McDonald's s-au stricat în mod regulat în ultimii ani, acestea devenind ținta ironiilor concurenței.

De-a lungul anilor, clienții McDonald’s au făcut mai multe petiții pentru a remedia situația, iar cineva a dezvoltat chiar și un program special care arată în ce unități se poate comanda înghețată McFlurry.

La rândul lor, proprietarii restaurantelor se plâng de complexitatea aparatelor de înghețată, care sunt aproape imposibil de reparat fără asistența specializată a producătorului.

În plus, în fiecare seară dispozitivele trebuie să fie supuse unui ciclu de curățare de patru ore, motiv pentru care multe restaurante demarează procedura curățării aparatelor cu mult înainte de închiderea programului, moment de la care clienții McDonald’s nu mai pot comanda înghețată.

Chiar și McDonald's glumește despre funcționarea defectuoasă a mașinilor de înghețată, notează Independent. Anul trecut, pe Twitter-ul oficial al companiei a apărut o postare: „Avem o glumă despre aparatele noastre de înghețată, dar ne temem că nu va funcționa”.

Citește și: Stânca din Monaco nu e stâncă. E chiar o vilă de lux FOTO VIDEO

Cu toate acestea, proprietarii restaurantelor nugustă deloc glumele, spune WSJ. În luna mai a acestui an, organizația care reunește proprietarii de restaurante McDonald's, s-a plâns de problema dispozitivelor și de impactul acesteia asupra reputației rețelei. ”La fel ca și clienții și angajații noștri, ne-am săturat să facem obiectul glumelor în emisiunile TV”, - a declarat Asociația Națională a Proprietarilor de restaurante McDonald’s.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

România are încă un aeroport la standarde Schengen

Lucrările de modernizare și extindere a Aeroportului...

BHP vrea să ”aprindă” întreaga industrie a cuprului

Anglo American a confirmat primirea unei oferte de...

EasyJet recrutează: Are nevoie de 1.000 de piloți

Compania aeriană britanică deschide un program de...

Drone militare: Producătorii modelelor folosite în conflicte

Modelele de drone și aplicațiile acestora s-au înmulțit...

Revolut a ajuns la 10.000 de angajați

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de...

Numărul muncitorilor filipinezi urmează să crească cu 50%

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel