Magiunul de Topoloveni. De când durează rețeta celui mai căutat produs tradițional
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Magiun
Magiun
Magiunul de prune Topoloveni, primul produs românesc certificat la nivel european prin Indicaţia Geografică Protejată (IGP) este preparat după o reţetă păstrată din anul 1914.

Tradiţia gastronomică românească este astfel reprezentată cu mândrie și corectitudine peste tot în lume. Magiunul de prune Topoloveni se bucură de cele mai prețioase aprecieri, din partea tuturor consumatorilor care preferă produse naturale, de cea mai bună calitate, fără zahăr adăugat, fără conservanți și aditivi alimentari. O dovadă în acest sens este titlul de Furnizor al Casei Regale a României, siglă pe care consumatorii o pot regăsi pe eticheta produselor Topoloveni.

Pentru a marca aniversarea celor 105 ani de tradiție respectată cu grijă, Magiunul de prune Topoloveni este prezent la două dintre evenimentele care se desfășoară în acest sfârșit de săptămână și a căror mesaj îndeamnă la abordarea unui stil de viață sănătos. Primul eveniment unde Magiunul de prune Topoloveni va încânta participanții cu gustul inconfundabil este Marșul Mașinilor ECO și Marșul Bicicletelor SmartiCity. Acest eveniment are are loc la București, sâmbătă 13 iulie cu începere de la ora 11, din fața Bibliotecii Naționale.

Ce cadouri a primit Papa Francisc de la Klaus Iohannis: Minge cu autograful lui Hagi și magiun

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel