Lună plină, 17 iulie! Aveți grijă de bani și de carieră
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Va fi o perioadă dificilă
Va fi o perioadă dificilă
Luna plină, fenomen care poate fi observat în noaptea de miercuri spre joi, va aduce, potrivit astrologilor, evenimente însemnate în viața oamenilor, grație energiei pe care o emană. 

Lună plină în Capricorn va fi dominată de bani, relații, evoluție personală și carieră. Fenomenul închide coridorul eclipselor lunare, care a debutat în 2 iulie. Cum trebuie să ne purtăm în perioada imediat următoare? Luna plină este considerat unul dintre cele mai dificile momente ale lunii. Ținând cont de faptul că, acum, fenomenul se va produce în Capricorn, situația devine și mai complexă.

Prin definiție, acest semn zodiacal este plin de neliniște, agitație, motiv pentru care Luna plină va scoate în evidență toate momentele delicate, nevăzute până acum. Brusc, circumstanțele devin mai clare, oferindu-vă șansa unei evaluări corecte a situației.

Zodiile cele mai afectate

Reapar probleme vechi, uitate sau abandonate, iar emoțiile vor fi mai puternice. Luna plină va afecta în mod special nativii din Leu, Rac, Taur și, firește, Capricorn. Astrologii le recomandă să amâne pentru mai târziu treburile importante legate de completarea sau semnarea unor documente. Încercați peste câteva zile, dar nu acum.

Chiar dacă nu simțiți influența Lunii, respectați recomandarea, pentru că numai așa problemele se vor rezolva exact cum v-ați dorit. Pe de altă parte, nu trebuie să fiți uimiți sau jenați dacă în comunicarea cu alții, în exprimarea sentimentelor, a trăirilor, veți întâmpina hopuri. Luna iși exercită magia asupra tuturor aspectelor vieții.

Citește și Horoscopul lunii august. Zodiile care vor avea noroc la bani

Prin urmare, nu demarați noi proiecte, nu planficați nimic. Ignorați răutățile din jur, protejați-vă energia. În caz contrar, sunt posibile necazuri legate de bani. Oricum, această perioadă nu este aducătoare de venituri suplimentare. Mai mult, pot apărea cheltuieli imprevizibile, care vă vor goli buzunarele și portofolele. De aceea, mare grijă. Mai ales că va trebui să luați niște decizii extrem de importante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...

Bosch avertizează asupra unui posibil nou val de concedieri

Orice reduceri de personal vor fi efectuate "cu simţul...

Mai multe servicii BRD nu vor fi disponibile. Anunţul băncii

BRD anunţă noi lucrări de mentenanţă a sistemelor...


pixel