Licitație deschisă. Nuclearelectrica alocă milioane de lei pentru servicii
Autor: Mara Ivan
Data actualizării:
Data publicării:
Ofertele pot fi depuse până la începutul lunii octombrie
Ofertele pot fi depuse până la începutul lunii octombrie
Nuclearelectrica alocă 8,09 milioane lei, fără TVA, pentru servicii de introducere, prelucrare şi validare date, contractul urmând să fie încheiat pentru o perioadă de 24 luni, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

"Achiziţia are ca obiect servicii de introducere, prelucrare şi validare date pentru asigurarea suportului logistic pentru diferite compartimente din cadrul Sucursalei CNE Cernavodă, cum ar fi: Departamentul Exploatare, Departamentul Întreţinere şi Reparaţii, Departamentul Sisteme de Proces, Departamentul de Proiectare şi Suport Tehnic, Departamentul Control Lucrări, Departamentul de Pregătire şi Autorizare Personal, Departamentul Servicii Suport, la un număr maxim de 59 de staţii de lucru, în cadrul unei perioade contractuale de 24 de luni, pentru maxim 213.344 ore.", se menţionează în anunţ.

Ofertanţii trebuie să facă dovada unui nivel mediu al cifrei de afaceri globală pe ultimii trei ani (2017, 2018, 2019) de minimum 4 milioane de lei. Contractul va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul celui mai bun raport calitate - preţ. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 5 octombrie 2020, ora 15:00.

Nuclearelectrica are ca domenii de activitate producerea de energie electrică, termică şi de combustibil nuclear. De asemenea, SNN S.A. coordonează lucrările de investiţii-dezvoltare, precum şi activităţile de formare şi perfecţionare a resurselor umane din domeniu.

Citește și Tranzacții de 55,631 milioane de lei la BVB. O zi încordată

S.N. Nuclearelectrica S.A. are două sucursale, fără personalitate juridică: Sucursala CNE Cernavodă, care exploatează Unităţile 1 şi 2 de la CNE Cernavodă precum şi serviciile auxiliare şi Sucursala FCN Piteşti, fabrica de combustibil nuclear. De asemenea, este acţionarul unic al companiei de proiect EnergoNuclear, deţinând 100% din acţiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...

Valoarea Bitcoin revine la pragul de peste 70.000 dolari

Această veste vine după ce, la începutul acestei luni,...

Modificări privind plata suplimentelor pentru energie

Un nou proiect de lege înregistrat recent la Senat aduce...

S-a aprobat prelungirea plafonării tarifelor RCA

Guvernul a aprobat actul normativ prin care se...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel