La mulți ani România!
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Preşedintele Klaus Iohannis a transmis marţi un mesaj de Anul Nou, în care îşi exprimă încrederea că, în 2020, românii vor rămâne "însufleţiţi de visul pentru o Românie mai bună".

"Dragi români, 2019 a fost anul victoriei democraţiei şi al implicării civice, când am arătat tuturor că suntem o naţiune unită în jurul unor valori şi idealuri comune. Am deplină încredere că în acest nou an care stă să înceapă vom rămâne însufleţiţi de visul nostru pentru o Românie mai bună. Să construim împreună aşadar, cu solidaritate şi speranţă, România normală, ţara care devine cu adevărat acasă pentru toţi românii, oriunde s-ar afla. Un An Nou fericit tuturor! La mulţi ani!" - este mesajul preşedintelui Klaus Iohannis, postat pe pagina sa de Facebook. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Marcel Ciolacu, a transmis marţi un mesaj de Anul Nou, în care subliniază că "2020 va fi anul bătăliei pentru drepturile fiecărui român", pentru că "niciun efort nu va fi prea mare pentru a bloca abuzurile, ilegalităţile, incompetenţa şi amatorismul" actualei guvernări care "distruge tot ceea ce s-a făcut bine în România".

"Am traversat un an în care am ţinut piept celor mai puternice atacuri la adresa social-democraţiei. Unii au vrut să dispărem şi au întreţinut pentru asta un permanent război în societate. Nu le-a ieşit! PSD se va întoarce în 2020 mai puternic, mai determinat şi mai hotărât ca niciodată să lupte alături de cei mulţi, care au fost abandonaţi de guvernarea de dreapta preocupată doar să îi facă pe cei bogaţi şi mai bogaţi", afirmă Marcel Ciolacu, în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

El spune că "2020 va fi anul bătăliei pentru drepturile fiecărui român".

"Niciun efort nu va fi prea mare pentru a bloca abuzurile, ilegalităţile, incompetenţa şi amatorismul acestei guvernări care distruge tot ceea ce s-a făcut bine în România. Vă doresc un An Nou mai bun, cu sănătate şi prosperitate! La mulţi ani 2020!", conchide preşedintele Camerei Deputaţilor.

Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, le transmite românilor, în prag de 2020, "un An Nou îmbelşugat, cu multe realizări şi armonie".

"Dragi români, vă doresc un An Nou îmbelşugat, cu multe realizări şi armonie. Şi vă mai doresc să aveţi încredere în forţa noastră, a românilor, să aveţi încredere în Forţa Naţională. La mulţi ani 2020!", a postat Meleşcanu, marţi, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Ministerul Finanţelor, anunţ despre ratingul României

Agenția de rating S&P a reconfirmat în data de 12...

Ryanair, anchetată în Italia pentru practici neconcurențiale

Autoritatea italiană de reglementare în domeniul...

Planul Volkswagen de reducere a costurilor

Grupul Volkswagen a întocmit un plan de reducere a...

Programul de 1 Mai şi Paşte al magazinelor Kaufland

Kaufland România anunță programul magazinelor de Paște.

Românii pot cumpăra de azi noi titluri de stat Tezaur

Începând de azi, 15 aprilie, românii pot subscrie pentru...

Mai multe autorități vor putea colecta creanțe bugetare

În contextul necesității îmbunătățirii cadrului legal...


pixel