Jeff Bezos, dat în judecată de propriul cumnat, într-un scandal sordid
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Jeff Bezos
Jeff Bezos
Jeff Bezos a fost dat în judecată de fratele iubitei lui, acesta susținând că șeful Amazon.com l-a acuzat pe nedrept că ar fi furnizat presei de scandal fotografii indecente cu el.

Dosarul a fost deschis la Curtea Superioară din Los Angeles de fratele lui Lauren Sanchez, actualmente iubita lui Bezos.
Anul trecut, National Enquirer a produs un mare scandal după ce a publicat indiscrețiile lui Bezos cu Sanchez, miliardarul fiind încă însurat cu Macenzie Bezos.

Povestea acum a luat o nouă turnură și s-a extins la nivel internațional care îl implică acum pe prințul moștenitor al Arabiei Saudite care ar fi participat atacul cibernetic asupra telefonului lui Bezos, atac cibernetic care acum este supus unei anchete a procurorilor federali din New York.

În dosar, Michael Sanchez recunoaște că a încheiat un acord cu trustul American Media Inc., compania-mamă a National Enquirer, dar a spus că a făcut acest lucru pentru ”a limita efectul scandalului” asupra surorii sale și a lui Bezos.
Michael Sanchez spune că el nu a furnizat nicio fotografie publicației Enquirer dat fiind faptul că nu a fost niciodată în posesia niciuneia dintre acestea.

Jeff Bezos acuză saudiții că i-au spart telefonul

Lauren Sanchez spune într-o declarație oficială făcută publică de avocatul ei, că ”El, în secret, a furnizat cele mai personale informații ale mele publicației National Enquirer, a trădare profundă și de neiertat. Familia mea suferă din cauza acestui nou proces care nu are nicio bază. Sperăm ca fratele meu să-și găsească liniștea”.

Un raport al Națiunilor Unite l-a acuzat pe Mphammad bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite, că acesta ar putea fi complice în atacul cibernetic care a avut ca țintă telefonul personal al lui Jeff Bezos, raport bazat pe o analiză condusă de o firmă de consultanță angajată de Bezos, însă aceste acuzații au fost respinde de Arabia Saudită.

Anchetă federală

În momentul în care a fost publicată povestea lui Bezos, American Media Inc. se afla deja sub un acord de neîncepere a urmăririi judiciare, acord încheiat cu procurorii din Manhattan, după ce a admis rolul său în plățile în bani făcute femeilor care ar fi avut relații cu președintele Donald Trump.

La scurt timp după ce fotografiile au fost publicate de Enquirer, Bezos a acuzat tabloidul de șantaj și extorcare ceea ce a determinat procurorii să redeschidă dosarul și să ancheteze mai departe trustul de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Ştirile dimineţii. Veşti bune pentru români

Ştirile dimineţii, 20 aprilie 2024. 

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel