ITM a dat amenzi în valoare de 1 milion de lei în București
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti au efectuat, în perioada 15 - 19 iunie, un număr de 286 controale la angajatori
Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti au efectuat, în perioada 15 - 19 iunie, un număr de 286 controale la angajatori
Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti au efectuat, în perioada 15 - 19 iunie, un număr de 286 controale la angajatori de pe raza municipiului Bucureşti, pentru a verifica măsurile de sănătate şi securitate în muncă, potrivit unui comunicat remis luni de ITM Bucureşti.

În urma verificărilor, inspectorii ITM Bucureşti au aplicat amenzi în valoare de 976.100 lei, după ce au descoperit 46 de persoane care prestau activitate fără forme legale de muncă.

BNR: Ministerul Finanţelor Publice a împrumutat 1.045 miliarde de lei de la bănci

De asemenea, reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti au realizat 2 sistări de activitate pentru neconformităţi în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă, conform comunicatului.

Acţiunile de control s-au realizat cu respectarea tuturor măsurilor stabilite şi dispuse prin acte normative privind protecţia împotriva SARS-COV-2, iar inspectorii au atras atenţia angajatorilor asupra rolului tuturor măsurilor pentru protecţia şi protejarea angajaţilor împotriva SARS-COV-2.

Acţiunile au fost coordonate de inspectorul şef Constantin Bujor, menţionează ITM Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel