Urmărește dezbaterea live

Infotrafic. Ceață, pe mai multe șosele din țară
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Ceața creează probleme în mai multe județe și în București
Ceața creează probleme în mai multe județe și în București
În această dimineață, traficul rutier nu este oprit pe niciun drum și nu au fost înregistrate accidente pe nicio șosea.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile, nici probleme majore privind fluența traficului pe arterele principale.

Semnalăm că se circulă în condiții de ceață, vizibilitatea fiind redusă sub 150 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Dâmbovița, Alba (DN1 Teiuș-Aiud și DN 14B- Blaj), Mureș (DN 14 A Târnăveni-Iernut, DN 13A –Sovata și DN 15 Petelea – Sângeorgiu de Pădure), Gorj (DN 67B Scoarța-Țânțăreni) și Suceava (DN 17 Suceava-Humor și DN 2 Suceava – Fălticeni).

Din cauza lucrărilor de asfaltare a carosabilului, pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București – Constanța s-a inchis nodul rutier de la kilometrul 15, ieșirea spre comuna Cernica. Accesul către localitățile Cernica și Bălăceanca se face prin DNCB (Centura ocolitoare a municipiului București).

În județul Ilfov, începând din data de 3 martie 2020, pentru efectuarea unor lucrări în interiorul sensului giratoriu de la terminalul Sosiri al Aeroportului Internațional Henri Coandă, breteaua de acces pentru intrarea din DN 1 în aeroport este închisă. Astfel, accesul din DN 1 către Aeroportul Internațional Henri Coandă, sensul de deplasare București – Ploiești, se efectuează prin sensul giratoriu de sub pasajul Otopeni, din DN1, la kilometrul 16+120 de metri. Se estimează ca restricția să dureze până la data de 30.04.2020.

Reamintim că în scopul executării unor lucrări de asfaltare a carosabilului, începând din data de 19 februarie 2020, pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța s-a instituit restricție de circulație pe tronsonul kilometric 11+500 – 17. Astfel, circulația rutieră se desfășoară pe ambele sensuri pe calea nr. 2 (sensul către Capitală).

De asemenea, din cauza lucrărilor de asfaltare a părții carosabile, pe tronsonul kilometric 27 – 33, între localitățile Brănești, județul Ilfov și Fundulea, județul Călărași, circulația rutieră este întreruptă pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța. Din acest motiv, traficul rutier se desfășoară pe calea nr. 2 (sensul către Capitală), pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Astfel, banda 1 este sensul de mers către București și banda 2 este sensul către Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Explozie la Petromidia. Plan Roşu de intervenţie

O explozie puternică s-a produs, vineri, la rafinăria...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Veşti bune pentru beneficiarii cardurilor de energie. 

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...

Valoarea Bitcoin revine la pragul de peste 70.000 dolari

Această veste vine după ce, la începutul acestei luni,...


pixel