Horoscopul zilei. Ce v-au rezervat astrele pentru ziua de 5 decembrie 2020
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Toate semnele zodiacale au propriile caracteristici și trăsături care definesc personalitatea cuiva. Nu ar fi de ajutor dacă ți-ai începe ziua știind deja despre ce va urma? Citiți mai departe pentru a afla dacă șansele vor fi în favoarea dvs. astăzi.

Berbec (21 martie-20 aprilie): O călătorie interesantă este în cărți și se va dovedi foarte distractivă. Este o zi perfectă pentru o călătorie distractivă. Cineva se poate aștepta la mult mai mult de la tine din punct de vedere academic decât ceea ce poți oferi. S-ar putea să vă regăsiți într-o poziție de avantaj pe plan monetar. Abilitățile dvs. sociale vă vor ajuta să rezolvați o problemă complicată care implică angajați. Este posibil să fiți convins să vă înscrieți la o sală de sport sau să adoptați o rutină de fitness. 
Dragoste: hrănirea iubirii în curs de dezvoltare poate lua o parte importantă din timpul tău astăzi!

Culoare norocoasă: Galben

Literă norocoasă: J

Numere favorabile: 11, 15

Zodiile prietenoase de azi: Balanță și Berbec

Aveți grijă la: Pești

Taur (21 aprilie-20 mai): un membru al familiei poate ajuta să deosebiți ce e bine și ce e rău. Șansele de a merge într-o scurtă vacanță nu pot fi excluse pentru unii. Unii dintre voi pot începe o lucrare majoră de renovare a casei. Unii care sunt încă studenți pot avea îndoieli legate de linia pe care au ales-o. Câștigul este setat să crească, pe măsură ce depuneți eforturi speciale pentru a obține mai multe profituri. Ceva care te ținea tensionat mental poate dispărea. Lucrurile de pe frontul de lucru rămân sub control pe măsură ce scapi de cele mai multe dintre lucrurile care îți stăteau în cale.

Dragoste: un obicei al tău poate irita soțul / soția, așa că fie te abții de la el, fie te vei confrunta cu ”muzica”!

Culoare norocoasă: Maro

Litera norocoasă: J

Numere norocoase: 11, 18, 20

Zodiacul prietenos astăzi: Berbec și Scorpion

Aveți grijă la: Vărsător

Gemeni (21 mai-21 iunie): Acasă va fi un loc fericit în care dragostea și afecțiunea sunt împărtățite între membrii familiei. Cei care călătoresc în mediul rural vor adora aerul liber și împrejurimile naturale. Este posibil ca unii dintre voi să facă eforturi pe plan academic. O creștere a câștigurilor este în derulare și vă va face stabil din punct de vedere financiar. Probabil că lucrurile îți vor merge la locul de muncă pe măsură ce impresionezi pe toată lumea prin talentele tale. Este posibil să devii conștient de sănătate și să faci schimbări în stilul tău de viață pentru a obține o sănătate perfectă

Dragoste: poți fi sensibil la stările și dorințele cuiva apropiat.

Culoare norocoasă: Sticlă verde

Litera norocoasă: H

Numere norocoase: 15, 22

Zodiacul prietenos astăzi: Fecioară și Scorpion

Aveți grijă la: Rac

Rac (22 iunie-22 iulie): O călătorie în străinătate poate fi întârziată din cauza unor motive neprevăzute. Planificarea viitorului își arată importanța pentru studenți, în acest moment. Maternitatea este probabilă pentru cele care își doresc acest lucru și va veni fără probleme. Este posibil ca o sursă suplimentară de venit să înceapă să îți umple buzunarele în curând. Acesta este un moment ideal pentru a începe ceva nou pe plan profesional. Durerile și apăsările care vă alarmează vor deveni un lucru din trecut. Acesta este un moment excelent pentru a planifica o excursie în familie.

Dragoste: Cei care caută dragoste sunt sigur că vor fi loviți de săgeata cupidonului.

Culoare norocoasă: Violet

Litera norocoasă: K

Numere norocoase: 18, 20

Zodiacul prietenos astăzi: Leu și Săgetător

Aveți grijă la: Vărsător

Leu (23 iulie - 23 august): este probabil să salutați schimbarea inițiată acasă. O excursie în străinătate se concretizează pentru unii și este probabil să se dovedească cea mai plăcută. Unii dintre voi pot deveni serioși cu privire la deținerea unei proprietăți. Inițiativa dvs. pe plan social vă va aduce probabil în centrul atenției. O întreprindere inițiată de dvs. se va dovedi probabil cea mai profitabilă. Nu ar fi o idee bună să intri în provoci pe cineva care nu-ți place la locul de muncă, deoarece lucrurile pot să se ia o turnură proastă. Este posibil să vă bucurați de o sănătate excelentă, datorită vieții disciplinate.

Dragoste: Veți reuși să vă duceți viața amoroasă la un nivel mai înalt.

Culoare norocoasă: Verde papagal

Litera norocoasă: U

Numere norocoase: 16, 18

Zodiacul prietenos astăzi: Balanță și Săgetător

Aveți grijă la: Berbec

Fecioară (24 august - 23 septembrie): este probabil ca cineva să vi se alăture într-o călătorie, dar pe care o va face în mod plăcut. Cumpărarea unei proprietăți imobiliare poate deveni în curând o realitate pentru unii. Unii dintre voi vor fi suficient de motivați pentru a dedica ore suplimentare pe plan academic. Din punct de vedere financiar, veți putea să vă consolidați poziția. Un sentiment de realizare va prevala pentru cei care fac afaceri de acasă. Este probabil să vă concentrați asupra sănătății acum și să reușiți în eforturile dvs. de a vă menține în formă fizică bună. Gospodinele se pot implica în îmbunătățirea mediului acasă.

Dragoste: Cei îndrăgostiți vor găsi ziua cea mai împlinită.

Culoare norocoasă: Galben

Litera norocoasă: L

Numere norocoase: 20, 22

Zodiacul prietenos astăzi: Gemeni și Scorpion

Aveți grijă la: Rac
Balanță (24 septembrie - 23 octombrie): o călătorie cu prietenii nu numai că va fi interesantă ci și benefică. Formalitățile pentru deținerea unei case se finalizează. Există șanse mari de a obține ajutor pentru cei care încearcă să ajungă din urmă pe plan academic. Recunoașterea muncii grele și a loialității este un avantaj pentru unii. Autocontrolul vă va menține în formă și sănătos. Insuficiența fondurilor îi poate obliga pe unii să reducă unele cheltuieli. Există o bună șansă de a face o excursie improvizată cu familia astăzi.

Dragoste: Iubirea vine pentru cei care au căutat-o ​​cu disperare.

Culoare norocoasă: Roz bej

Litera norocoasă: R

Numere norocoase: 12, 14

Zodiacul prietenos astăzi: Rac și Fecioară

Aveți grijă la: Scorpion

* Scorpion (24 octombrie - 22 noiembrie): o invitație de peste mări și țări îi poate face pe unii să înceapă să-și facă bagajele. Este posibil să aveți ocazia să vă schimbați reședința și să vă mutați într-un loc mai bun. O bună gestionare a timpului poate deveni punctul tău forte într-un examen. Este posibil să nu reușiți să vă creșteți imediat capacitatea de câștig, dar veți reuși în cele din urmă. Oamenii de afaceri vor găsi modalități mai noi de sporire a profiturilor. O problemă medicală poate provoca probleme, dacă nu sunteți suficient de vigilent. Prietenii sau cunoștințele v-ar putea invita la masă.

Dragoste: Iubirea noilor căsătoriți poate trece printr-o fază de încercare.

Culoare norocoasă: Violet

Litera norocoasă: G

Numere norocoase: 11, 16

Zodiacul prietenos astăzi: Săgetător și Fecioară

Fii atent la: Taur

Săgetător (23 noiembrie - 21 decembrie): este posibilă o scurtă pauză de la grijile și frământările zilnice, într-un loc îndepărtat. Opțiunile bune vor fi găsite de cei care caută proprietăți care se potrivesc buzunarului lor. S-ar putea să existe o oarecare presiune de performanță pe plan academic, dar lucrurile vor deveni favorabile și vă vor ajuta să vă ridicați moralul. Deși câștigați bine, nu veți economisi niciun efort pentru a vă îmbunătăți câștigurile în continuare. Unii dintre voi ar putea ajuta pe cineva să ia o decizie importantă. Poate fi necesară puțină îngrijire pe planul sănătății. Este posibil ca familia să vă ceară să vă face timp timp pentru ei în programul încărcat.

Dragoste: Poate că nu accepți faptul, dar ești îndrăgostit!

Culoare norocoasă: Maro auriu

Litera norocoasă: P

Numere norocoase: 27, 9

Zodiacul prietenos astăzi: Fecioară și Balanță

Aveți grijă la: Berbec

Capricorn (22 decembrie - 21 ianuarie): distracția este la orizont pentru cei care planifică o excursie într-o destinație de vacanță. O evoluție pozitivă pe frontul proprietății vă poate încălzi inuma. Planificarea a ceva cu colegii de clasă care să fie reciproc avantajos pe plan academic este posibilă astăzi. Ochiul tău pentru detalii va deveni calitatea ta apreciată la locul de muncă. Faceți eforturi pentru a vă menține echilibrul bancar sănătos. Cei care nu se simt prea bine pe frontul sănătății sunt susceptibili să își revină mai bine ca oricând. Este posibil ca schimbările de dispoziție ale soțului / soției să trrbuiască să fie manevrate cu grijă.

Dragoste: Legăturile romantice vor fi întărite cu eforturile voastre angajate.

Culoare norocoasă: Turcoaz

Litera norocoasă: Y

Numere norocoase: 16, 18

Zodiacul prietenos astăzi: Săgetător și Balanță

Aveți grijă la: Vărsător

* Vărsător (22 ianuarie-19 februarie): acesta este un moment bun pentru a rezolva o problemă de familie, chiar dacă aceasta presupune călătoria. Însoțirea cuiva într-o călătorie este prevăzută și vă promite multă plăcere. Veți putea lua inițiativa de a soluționa o problemă de proprietate pe cale amiabilă. Cineva vă poate surprinde returnându-vă suma împrumutată cu mult înainte de timp. O inițiativă pe plan profesional vă va face cariera să crească. Cei bolnavi de mult se pot aștepta la o recuperare miraculoasă.

Dragoste: Dorul intens de dragoste te poate împinge spre cel dorit.

Culoare norocoasă: Galben

Litera norocoasă: E

Numere norocoase: 8, 12

Zodiacul prietenos astăzi: Balanță și Capricorn

Fii atent la: Taur

Pești (20 februarie-20 martie): o călătorie scurtă este în cărți cu cei apropiați și dragi și va fi cea mai revigorantă. Veți găsi că performanța dvs. pe plan academic este în ascensiune. Rutina poate începe să pară monotonă și vă poate determina să faceți ceva interesant. Frontul financiar rămâne sănătos, deoarece banii intră într-un flux constant. Cei care lucrează vor câștiga suficient pentru a economisi pentru zile negre. O sănătate bună este posibilă numai cu un antrenament creativ. O ceremonie sau o sărbătoare acasă vă poate ține într-o stare de spirit entuziastă.

Dragoste: Cei îndrăgostiți și-au asigurat o împlinire imensă.

Culoare norocoasă: Alb stins

Litera norocoasă: T

Numere norocoase: 10, 16

Zodiacul prietenos astăzi: Scorpion și Fecioară
Fii atent la: Leu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Obligații noi pentru bănci față de clienții cu credite

Într-o mișcare care ar putea aduce un val de alinare...

Start-Up Nation. Condiții noi pentru cei care vor să aplice

Ministerul Economiei și Antreprenoriatului propune o...

Tesla propune o nouă mașină-minune. Cât mai repede posibil

Și ce dacă rezultatele financiare pe primul trimestru al...

Boeing va plăti în avans pentru a-și menține producția

Producătorul american de avioane Boeing va plăti un...

ANOFM: Încep 139 de programe de formare profesională

139 programe de formare profesională vor începe în luna...

Florin Georgescu (BNR): Avem un capitalism semi-socialist

Asociaţii şi acţionarii companiilor au bani să le...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel