Horoscopul norocului și dragostei în 2021. Zodiile cele mai avantajate
Autor: Oana Pavelescu
Data actualizării:
Data publicării:
Cunt câteva zodii care vor fi cele mai norocoase în 2021
Cunt câteva zodii care vor fi cele mai norocoase în 2021
În timp ce 2020 a fost un an de neînțelegeri care a dus la conflicte, un an care a adus confuzie și boală, acest nou an va aduce noroc și seninătate.

Schimbarea este cuvântul cheie al acestui an, iar semnele zodiacale care nu vor să rămână inactive, dar au nevoie de o schimbare în viața lor, sunt semnele norocoase ale anului 2021, deoarece au planetele de partea lor. Astfel, noul an are semne de bun augur pentru toată lumea, dar are și semnele sale zodiacale preferate.

Cele mai norocoase semne zodiacale din 2021 sunt 4:

Berbec, Leu, Fecioară și Capricorn.

Berbec

Berbecul se gândește la căsătorie. De la începutul verii și până în august, Berbecii au șanse să întâlnească potențiali parteneri romantici, potriviți pentru o relație pe termen lung. Cei care deja formează un cuplu se vor gândi să oficializeze relația și să redescopere emoțiile uitate de mult. Din punct de vedere profesional și financiar, lunile norocoase sunt la orizont, așa că acționează cu mai mult curaj atunci când simți că ai o idee bună.

Leu

Aceasta este o perioadă grozavă pentru ca Leul să avanseze în cariera chestiune favorizată de Jupiter cel puțin până în iulie iar Leii singuri au șanse să-și întâlnească dragostea vieții. Leii căsătoriți sau cei care deja sunt implicați într-o relație vor începe să se gândească să devină părinți. Pe plan profesional, este important să obțineți o promovare sau să puneți în practică ideea de a lansa o afacere pe cont propriu pe parcursul întregului an, nu numai vara.

Fecioara

Fecioara ar trebui să plaseze profesia pe primul loc. În dragoste, norocul va începe să le zâmbească Fecioarelor, mai ales din august, cuplurile fiind cele mai avantajate. Mai exact, partenerii vor începe să inițieze planuri pe care credeau că nu vor ajunge niciodată să le pună în practică. În ceea ce privește profesia, Fecioarele vor culege roadele muncii lor și în lunile de vară nu numai iarna.

Capricorn

Capricornii se vor bucura de o vară liniștită de dragoste, în cazul în care au deja o relație. Cu toate acestea, relațiile de dragoste care încep în lunile de vară vor fi tumultuoase, fără prea multe șanse de a rezista testului timpului. Deși vara ne duce cu gândul la vacanță, pentru Capricorni, aceste luni sunt favorabile studiilor și domeniului profesional.

Horoscopul chinezesc. 2021 este Anul Bivolului de fier

Ce zodii vor avea noroc financiar anul viitor

BERBEC

Începeți viguros chiar de la începutul anului, implicându-vă într-un proiect de anvergură, care vă va asigura stabilitatea financiară pentru următoarele luni și vă va determina să investiți într-o afacere personală pe care ați lăsat-o deoparte în ultima perioadă. Chiar dacă întâmpinați unele dificultăți, la final, toate alegerile pe care le-ați făcut se vor dovedi a fi cele corecte.

TAUR 

Sunteți mai încrezător ca niciodată în forța voastră, așa că veți lansa afacerea la care visați de mult timp. Chiar dacă începutul pare a fi destul de dificil, la final, veți avea noroc, iar lucrurile vor începe să se stabilească și să devină profitabile, mai ales că anumite persoane vă vor aprecia inițiativa și vor investi alături de voi.

LEU

Vă veți bucura de un an cu multă satisfacție financiară, datorită marii tale intuiții. În afară de investițiile care vor aduce beneficii mai repede decât v-ați așteptat, veți primi și o sumă semnificativă de bani, pe care ați considerat-o pierdută, așa că se pare că planetele sunt de partea voastră.

FECIOARĂ 

Deși începutul anului nu pare să anunțe câștiguri  financiare, în a doua parte a anului 2021, veți fi în formă  și veți reuși să vă implicați într-un proiect care va aduce profituri în scurt timp. Cei apropiați vă vor fi alături și vă vor ajuta chiar și în acest sens, astfel încât lucrurile vor continua să aibă o traiectorie ascendentă.

PEȘTI

Anul 2021 pare să fie prolific din punct de vedere financiar, iar investițiile pe care le-ați făcut în ultimele luni vor aduce rezultate pozitive chiar și din primele luni ale anului. Mai mult, este probabil să primiți o sumă semnificativă de bani în a doua parte a anul, deci trebuie să vă pregătiți pentru o perioadă perfectă, motiv pentru care ar trebui să faceți noi planuri de investiții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...

Valoarea Bitcoin revine la pragul de peste 70.000 dolari

Această veste vine după ce, la începutul acestei luni,...

Modificări privind plata suplimentelor pentru energie

Un nou proiect de lege înregistrat recent la Senat aduce...

S-a aprobat prelungirea plafonării tarifelor RCA

Guvernul a aprobat actul normativ prin care se...

Creştere a ratei şomajului la nivel naţional

Rata şomajului înregistrată în evidenţele ANOFM în luna...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel