Horoscopul femeilor agresive. Zodiile celor mai furioase doamne
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Este de preferat să nu le ieșiți în cale
Este de preferat să nu le ieșiți în cale
Astrologii au selectat trei zodii ale căror reprezentante se disting de restul prin caracterul lor extrem de dificil, complicat. Când își ies din fire, nu este recomandat să fii prin preajmă.

Berbec

Reprezentantele acestui semn zodiacal au o minte ageră și un suflet bun, dar la supărare fac urât. Dintr-o domnișoară radioasă și delicată, o tânără Berbec se tansformă fulgerător într-o furie furtunoasă, gata să zgârie pe oricine. Într-o astfel de stare de enervare maximă, când totul se întunecă în fața ochilor, femeile din Berbec sunt în stare să facă multe prostii, pe care le va regreta ulterior.

Oricum, mimica feței le trădează starea interioară. Femeile din Berbec nu își pot controla expresia feței. Prin urmare, dacă ceva se schimbă pe chipul lor, schimbați imediat subiectul. Numai așa există șansa ca ele să se liniștească, redeveind prietenele și interlocutoarele inteligente și plăcute.

Scorpion

În principiu, ele au un caracter dur, sunt dominatoare, detestând compromisurile. Spre deosebire de reprezentantele din Berbec, cele din Scorpion știu să-și controleze emoțiile și sentimentele. Ceea ce nu este, totuși, un lucru bun pentru ceilalți, care nu vor sesiza schimbarea. Păstrând același ton calm, același zâmbec amabil și aceeași strălucire din ochi, femeile Scorpion gândesc, de fapt, planul răzbunării. Și vor fi neiertătoare. Dar numai cu persoanele care merită să fie puși la punct.

Citește și Horoscopul secretelor. Ce ascunde fiecare zodie

Săgetător

Doamnele Săgetător sunt deschise, comunicative și tot timpul cu replica la îndemnână. Caracterul lor vesel nu înseamnă însă că nu se supără. Dimpotrivă”. Asemenea manifestări de agresivitate și furie de care sunt în stare reprezentantele acestei zodii se mai pot vedea doar în filmele de acțiune. Dacă simt că au fost jignite sau criticate pe nedrept femeile Săgetător dezgroapă imediat ”toporul războiului”, aducându-i la disperare, cu meticulozitate și răbdare, pe cei care au supărat-o.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Bosch avertizează asupra unui posibil nou val de concedieri

Orice reduceri de personal vor fi efectuate "cu simţul...

Mai multe servicii BRD nu vor fi disponibile. Anunţul băncii

BRD anunţă noi lucrări de mentenanţă a sistemelor...

De ce România riscă să piardă banii din PNRR. Răspunsul MIPE

Comisarul european Celine Gauer, responsabil în cadrul...

Alți doi Arnault intră în board-ul grupului LVMH

În vârstă de 31 și 29 de ani, Alexandre și Frédéric...

Prețul petrolului s-a stabilizat după o scădere abruptă

Prețurile la cele două referințe de petrol au recuperat...

CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la...

Miliardarul care râvnește la Royal Mail, Poșta britanică

Este vorba de miliardarul ceh Daniel Kretinsky care a...


pixel