Horoscopul concediilor. De câte zile libere are nevoie fiecare zodie
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Concediul dorit de toți, dar ....
Concediul dorit de toți, dar ....
Unora le sunt suficiente câteva zile de concediu, dar de câteva ori pe an. Altora nu se consideră niciodată suficient de odihniți pentru a reveni la serviciu. 

Berbec

Nu contează. Pentru Berbeci, orice concediu înseamnă trecerea de la o activitate la alta. În principiu, nici nu le trebuie prea multe zile libere. Adică vacanțe scurte, dar periodice și diversificate.

Taur

Câteva zile. Taurii sunt destul de rezistenți pentru a nu obosi excesiv. Dar ruperea de obligațiunile de serviciu constituie, în ultimă instanță, o necesitate. Prin urmare, mai mult de o săptămână, nativii din Berbec nu rezistă să stea pe bară.

Gemeni

O săptămână. Pe de o parte, ei nu vor să se rupă de treburi. Iar pe de alta, simt o nevoie acută de noi impresii. Deci, șapte zile sunt absolut suficiente.

Rac

Un concendiu complet. Neapărat vara și neapărat la mare. Singuri sau cu persoane dragi și apropiate. Fără telefon, fără alte mijloace de comunicare. Numai așa Racii se pot odihnic și își pot reîncărca bateriile.

Leu

Două săptămâni. Pentru nativii din Leu mai importantă este odihna decât munca până la epuizare. Iar în 14 zile, ei reușesc să-și recapete forțele și să uite de rutina obositoare. Ideal ar fi încă o săptămână, pentru ca efectul să fie deplin.

Fecioară

Sfărșitul de săptămână. Pentru Fecioare concediul reprezintă tot muncă, tot oboseală. Pentru că trebuie trăit la maxim și cât mai eficient. Sfârșitul de săptămână oferă posibilitatea de a se relaxa.

Balanță

Nu contează. Pentru că mereu se simt bine și nici nu depun prea multe eforturi. De aceea, concediul poate fi oricând. Esențial să îl petreacă singuri.

Scorpion

Două săptămâni. Scorpionii se implică în tot ceea ce fac. Chiar și atunci când e vorba de odihnă. Rar se întâmplă să-și dorească mai mult de două săptămâni de concediu - în ultimă instanță își iubesc munca și fără ea încep să se plictisească.

Săgetător

O săpămână. În general, nu se obosesc prea mult la serviciu, pentru că se distrează din plin. Dar trebuie, totuși, trimiși în concediu pentru a petrece mai mult timp cu prietenii.

Capricorn

O săptămână. Persoanele născute sub acest semn zodiacal muncesc mult, lăsând impresia că fac parte din categoria celor care nu au nevoie de concediu. Greșit. Șapte zile libere și Capricornii devin alți oameni.

Vărsător

Două săptămâni, după care când se mai poate. Nativii din Vărsători adoră concediile. Dar nu-și permit prea multe zile libere. Pentru că sunt conștienți că, după aceea, le va fi foarte greu să revină la ritmul normal.

Pești

Sfârșitul de săptămână. Conștiincioși, ei se tem să absenteze prea mult de la serviciu. Dar în weekend ei fac tot posibilul pentru a se relaxa și a-și reface forțele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

România are încă un aeroport la standarde Schengen

Lucrările de modernizare și extindere a Aeroportului...

BHP vrea să ”aprindă” întreaga industrie a cuprului

Anglo American a confirmat primirea unei oferte de...

EasyJet recrutează: Are nevoie de 1.000 de piloți

Compania aeriană britanică deschide un program de...

Drone militare: Producătorii modelelor folosite în conflicte

Modelele de drone și aplicațiile acestora s-au înmulțit...

Revolut a ajuns la 10.000 de angajați

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de...

Numărul muncitorilor filipinezi urmează să crească cu 50%

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei...

Mii de zboruri anulate în toată Europa din cauza unei greve

Veşti proaste pentru cei care au programate, zilele...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel