Horoscopul banilor pentru 2020. Sfat pentru Capricorni: atenție la portofel
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
Un an destul de complicat și solicitant
Un an destul de complicat și solicitant
Nativii din Capricorn vor avea parte, în 2020, de o colecție întreagă de emoții, evenimente și răsturnări neașteptate de situație, care le vor schimba cursul vieții. Cu alte cuvinte, nu trebuie să spere că vor fi 12 luni liniștite și fericite. Dimpotrivă.

În anul Șobolanului de metal nu sunt excluse momente de care Capricornii vor dori să fugă mâncând pământul. Vor exista întâlniri plăcute, dar și episoare stresante, situații pe muchie de cuțit.

La începutul anului, reprezentanții acestei zodii trebuie să se gândească, în primul rând, la cariera lor profesională, să facă o evaluare serioasă a situației financiare. E adevărat, sunt șanse pentru semnarea unui contract avatajos și pe termen lung, schimbarea locului de muncă, o detașare în străinătate. Totuși, nu trebuie să creadă că profitul va veni rapid. Din păcate, va fi un proces de durată, așa că, pentru moment, nativii din Capricorn trebuie să se limiteze la propriile economii. De aceea, atenție la cheltuieli să nu rămâneți fără bani în portofel.

În orice caz, prudența și măsura în toate trebuie să-i călăuzească pe Capricorni în primele două luni ale anului. În martie se ivesc câteva oportunități pentru rezolvarea unora dintre cele mai dificile probleme, dar nu toate. Zâmbetul va reapare pe chipul nativilor din Capricorn undeva spre sfârșitul primăverii, prin mai, când situația financiară va cunoaște o îmbunătățire considerabilă. Banii vor veni din cele mai diferite surse.

Citește și Horoscopul banilor pentru 2020. Problemele se vor ține scai de o zodie

Atenție însă, nu vă lăsat furați furați de val. Verificați-vă bugetul și evitați cheltuielile inutile. Dacă v-ați propus să faceți investiții, amânați-le pentru sfârșitul verii. Până atunci, veți strânge suficiente fonduri pentru îndeplinirea tuturor planurilor propuse: vacanță, o călătorie peste hotare, etc.

Esențial este să nu intrați în datorii și să nu luați credit. În anul Șobolanului de metal, Capricornii vor fi capabili să iasă cu bine din orice provocare de natură financiară. E bine de știut că 2020 nu este un an care să favorizeze acțiunile de risc, de aceea cântăriți de trei ori înainte de a efectua o tranzacție.

Pentru orice eventualitate, nativii din Capricorn ar trebui să-i mai găsească o sursă de venit, poate încă un job. Va fi ca o centură de siguranță, care le va permite să treacă mai ușor peste greutăți. Dacă v-ați propus să renovați locuința, nu amânați prea mult: lunile aprilie-mai sunt cele mai potrivite pentru astfel de activități.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Ştirile dimineţii. Veşti bune pentru români

Ştirile dimineţii, 20 aprilie 2024. 

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel