Horoscop martie 2020. Trei zodii vor fi ocolite de probleme
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Succesul se câștigă, dar merită efortul
Succesul se câștigă, dar merită efortul
Judecând după verdictul astrologilor, în martie doar trei zodii se vor bucura de ocrotirea astrelor din punct de vedere financiar. Unii se vor îmbogății, alții vor încheia afaceri avantajoase sau vor recupera bani considerați deja pierduți. Atenție însă, este nevoie și de puțin efort. 

Berbec

Prima lună a primăvării va fi una specială pentru nativii din Berbec. Mulți își vor sărbători ziua de naștere. Se pare că forțele supreme au ținut cont de acest aspect și au pregătit daruri frumoase. În același timp, astrologii amintesc că norocul va juca, în cazul Berbecilor, un rol minor în bunăstarea lor financiară. Foate conștiincioase și responsabile, persoanele născute sub acest semn zodiacal vor fi, pur și simplul, recompensate pentru munca și rezultatele deosebite obținute.

Iar dacă situația lor se va îmbunătăți considerabil în martie, Berbecilor nu le mai rămâne decât să găsească o modalitate de a nu cheltui toți banii. 2020 se anunță un an capricios, iar un ban pus de o parte s-ar putea dovedi, la un moment dat, un adevărat colac de salvare dintr-o situație aproape imposibilă.

Leu

În primele luni ale anului, Leii s-au ferit de probleme financiare grave, atitudine apreciată de astre care, spun astrologii, au decis să prelungească perioada de succes pentru reprezentanții acestei zodii a focului. Situația financiară va deveni și mai stabilă, astfel încât și-ar putea permite chiar să înceapă o viață nouă. Își vor putea permite achiziții costisitoare, călătorii în locuri exotice și multe alte plăceri.

Citește și Horoscop 2020. Zodiile care au mereu noroc la bani

Totuși, cum banii nu cad, pur și simplu, din cer, nativii din Leu vor trebui să muncească intens pentru ca astrele să nu se răzgândească. Altfel spus, succesul meritat nu trebuie confundat cu o minune.

Pești

Astrele vor avea grijă ca buzunarele nativilor din Pești să fie mereu pline în luna martie. Cu o singură condiție: să învețe să-și chibzuiască banii. Investițiile bine gândite vor aduce profit neașteptat și nu atât imediat, cât în viitor. Peștii trebuie să-și vadă în continuare de treabă cu aceeași atenție sporită de care au dat dovadă și până acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel