Horoscop iunie 2019. Zodiile care atrag bani
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Unii au grijă de ei, alții sunt indiferenți
Unii au grijă de ei, alții sunt indiferenți
Cine nu-și dorește o situație financiară stabilă și confortabilă? În cazul unora, banii vin parcă de la sine, fără ca persoana respectivă să depună prea mari efoturi. Alții însă trebuie să transpire din greu pentru a se bucura de venituri constante.

Berbec

Pentru nativii din Berbec, banii nu reprezintă un scop în sine, ci doar un intrument care îi ajută să-și realizeze scopurile. Puși să aleagă între glorie și bani, ei optează, de regulă, pentru prima variantă. Ceea ce nu înseamnă că au o viață plină de lipsuri. Dimpotrivă, Berbecii știu nu numai să muncească bine, dar și să câștige la fel de bine.

Taur

Bunăstarea, siguranța financiară reprezintă pentru cei născuți sub acest semn zodiacal priorități indiscutabile. Confortul și o viață lipsită de grija zilei de mâine sunt foarte importante pentru nativii din Taur, două obiective pe care reușesc să le atingă mai devreme sau mai târziu, fără a depune însă eforturi supranaturale. Dar, devenind proprietarul unui capital solid, nu se vor lansa în cheltuieli nebunești. Nu sunt zgârciți, ci foarte calculați.

Gemeni

Atitudinea lor față de bani, pentru care manifestă, de regulă, o indiferență surprinzătoare pentru că duc aproape niciodată lipsă de fonduri financiare, depinde de starea de spirit. Uneori, sunt nechibzuiți și se lansează în afaceri lipsite de perspectivă doar pentru că îi atrage ceva. Alteori însă devin atât de preocupați de bani, încât numără fiecare bănuț din casă și controlează toate cheltuielile.

Rac

O zodie prin definiție foarte cumpătată. Scopul nu este acela de a strânge bani pentru a duce, într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat, o viață de lux. În concepția nativilor din Rac, banul înseamnă o asigurare, un colac de salvare care trebuie păstrat și protejat pentru zile negre. E adevărat că teama lor de sărăcie capătă, uneori, aspecte bizare, foarte aproape de o zgârcenie dusă la extreme. Reușind să adune capital suficient, Racii își vor păstra întotdeauna economiile în locuri foarte sigure.

Leu

Când vine vorba de bani, nu cunosc măsura. Adoră să trăiască pe picior mare, să se îmbrace elegant și cu haine de firmă, să conducă mașini puternice. De regulă, locuințele lor sunt prețioase și elegante, de un lux rafinat. Fără să stea prea mult pe gânduri, Leii dau bani prietenilor sau cunoștințelor, ceea ce, de multe ori, îi aduce în pragul falimentului. Energici și având mereu portițe de ieșire din astfel de situații, ei se redresează rapid din punct de vedere financiar, dar nu se învață niciodată minte să nu mai dea în dreapta și în stânga.

Fecioară

În privința banilor, nativii din Fecioară sunt întotdeauna foarte prudenți, pentru că știu valoarea banului. Extrem de realiști și cu picioarele pe pământ, ei știu că nu există asigurare împotriva sărăciei, motiv pentru care renunță, de multe ori, la unele plăceri, deloc costisitoare, dar nici folositoare. Chiar dacă ar primi moștenire o avere, ei nu vor cheltui mai mult decât este necesar, analizând fiecare demers care implică o componentă financiară. Totuși, dacă o persoană apropiată are nevoie de ajutor, mai precis de bani, ei nu ezită să sară în ajutor.

Balanță

În privința banilor, au un comportament oscilant. În funcție de starea de spirit, de cum s-au trezit dimineață sau de vremea de afară, nativii din Balanță pot fi extrem de strânși la pungă sau, dimpotrivă, mănă spartă. Totuși, exluzând situațiile extreme, Balanțele sunt raționali în cheltuieli, preferând produsele de calitate, dar la reducere.

Scorpion

Prin natura lor, nativii din Scorpion sunt învingători, oameni care știu să obțină ceea ce doresc. Foarte încrezători în propriile forțe, sunt capabili să depășească dificultățile care le ies în cale. Nu duc lipsă de bani, dar nici nu își doresc mai mult decât este necesar pentru o viață confortabilă, dar nu pretențioasă, independentă din punct de vedere financiar.

Săgetător

Banii parcă fug de nativii din Săgetător. Chiar dacă veniturile lor sunt mult peste medie, ei sunt capabil să trăiască de la un salariu la altul, de la o lună la alta. Mărinimoși, ei împart cu ceilalți tot ceea ce dețin, inclusiv bani. Săgetorii nu vor reuși aproape niciodată să strângă bani, ceea ce nu îi deranjează însă, pentru că sunt optimiști și știu că se vor descurca.

Capricorn

Firi practice și echilibrate, nativii din Capricorn cunosc greutatea banilor. Chiar dacă au, nu vor renunța la modestie, doar din dorința de a avea și mai mult. În general, sunt oameni cu dare de mână, dar care vor rămâne toată viața echilibrați și cumpătați. Nu vor face niciodată achiziții riscante și nu vor împrumuta pe nimeni fără garanții ferme că își vor recupera banii.

Vărsător

Nu sunt neliniștiți în privința banilor. Visători, plutind mereu într-o lume a creației și literaturii, nativii din Vărsători nu pot fi considerați practici când vine vorba de situația lor financiară.

Pești

Talentați, dar deloc practici: în viață ei pot dobândi totul sau nimic. Pentru Pești, banii nu sunt un scop, ci un mijloc de a satisface nevoile vieții. Nu țin în mod deosebit la bani, iar dacă au prea mulți, dau și la alții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Obligații noi pentru bănci față de clienții cu credite

Într-o mișcare care ar putea aduce un val de alinare...

Start-Up Nation. Condiții noi pentru cei care vor să aplice

Ministerul Economiei și Antreprenoriatului propune o...

Tesla propune o nouă mașină-minune. Cât mai repede posibil

Și ce dacă rezultatele financiare pe primul trimestru al...

Boeing va plăti în avans pentru a-și menține producția

Producătorul american de avioane Boeing va plăti un...

ANOFM: Încep 139 de programe de formare profesională

139 programe de formare profesională vor începe în luna...

Florin Georgescu (BNR): Avem un capitalism semi-socialist

Asociaţii şi acţionarii companiilor au bani să le...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel