Horoscop. În septembrie, aceste zodii vor striga TRADARE!
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Sunt trei zodii care se vor confrunta cu situații nedorite
Sunt trei zodii care se vor confrunta cu situații nedorite
Din păcate, nu întotdeauna lucrurile decurg așa cum ne dorim. Uneori, soarta ne aruncă cele mai neașteptate provocări, care trebuie, într-un fel sau altul, rezolvate. Astrologii au stabilit care dintre zodii vor avea probleme în prima lună de toamnă.

Gemeni

Persoane cu o bogată lume interioară, petrecărețe, nativii din Germeni sunt îndrăgiți de cei din jurul lor. Involuntar apare întrebarea cum pot fi trădați astfel de oameni? Problema este că Gemenii riscă să-și enerveze dușmanii, colegii, pritenii. Odată încrederea lor trădată, cei născuți sub acest semn zodiacal nu vor ierta.

Prin urmare, pentru a pierde o persoană importantă și utilă în viața lor, Gemenii trebuie să fie prudenți în acțiunile lor, să gândească fiecare pas, să cântărească fiecare vorbă. Pentru a evita astfel de neplăceri, esențial este să nu-i manipuleze pe cei apropiați, să nu-i mai supere numai pentru că ei nu sunt în apele lor.

Capricorn

Obișnuiți să copieze comportamentul oamenilor de succes, în speranță că reușita le va surâde și lor, Capricornii riscă să găsească un exemplu nepotrivit. Aparențele sunt, uneori înșelătoare, iar pentru a evita dezamăgirea, nu trebuie imitate calități inexistente, inventate. Altfel spus, nativii din Capricorn se vor simți trădați pentru că așteptările lor nu se vor împlini.

Săgetător

Dezamăgiri și trădări în viața personală. Asta se va întâmpla în luna septembrie. Partea proastă este că nativii din Săgetător vor descoperi brusc că, de fapt, albul nu e atât de imaculat pe cât credeau. Vor descoperi că persoanele considerate de ei adevărate modele de viață, sunt, în realitate, banali și lipsiți de farmec, de perspective.

Când vălul de pe ochi se va ridica, încercați, totuși, să vă controlați emoțiile, recomandă astrologii. Mai mult, nu dați glas furiei, mâniei, pentru că nu se știe cum se va termina totul. Mai ales că starea dumneavoastră de spirit s-ar putea răsfrânge și a persoanelor dragi, ceea ce ar putea atrage alte neplăceri și supărări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Obligații noi pentru bănci față de clienții cu credite

Într-o mișcare care ar putea aduce un val de alinare...

Start-Up Nation. Condiții noi pentru cei care vor să aplice

Ministerul Economiei și Antreprenoriatului propune o...

Tesla propune o nouă mașină-minune. Cât mai repede posibil

Și ce dacă rezultatele financiare pe primul trimestru al...

Boeing va plăti în avans pentru a-și menține producția

Producătorul american de avioane Boeing va plăti un...

ANOFM: Încep 139 de programe de formare profesională

139 programe de formare profesională vor începe în luna...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel