Horoscop 5 martie. Banii, mare problemă a zilei. Nu luați, nu dați
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Nu riscați
Nu riscați
În opinia experților, luna martie favorizează afacerile. Dar nu în fiecare zi a perioadei. Pentru 5 martie, specialiștii recomandă prudență: fără credite și fără datorii.

Berbec.

Nu leneviți, nu pierdeți timpul degeaba. Munciți și rezolvați treburile care v-ar putea crea probleme după expirarea termenului limită.

Taur

Astrologii vă promit o zi pozitivă și ușoară. Totul se va rezolva oarecum de la sine, fără eforturi impresionante din partea dumneavoastră. Dar nu dați bani împrumut.

Gemeni

Posibil ca gândurile dumneavoastră să fie canalizate pe rezolvarea unei singure probleme. Cel mai bun lucru ar fi să cereți ajutorul unor persoane care chiar se pricep. Nu fiți zgârciți când e vorba de interesul personal.

Rac

Nu refuzați o ofertă de afaceri Vi se vor deschide oportunități la care nici nu ați visat până acum.

Leu

Asumați-vă responsabilitatea pentru soluționarea unor chestiuni generale. Dacă aveți programate întrevederi cu parteneri, cu cineva din conducere, amânați. Nu sunteți cel mai bun negociator astăzi.

Fecioara

Nu vă gândiți prea mult. Treburile pe care trebuie să le duceți astăzi la bun sfârșit reclamă reacții rapide. Intuiția va fi cel mai bun consultant.

Balanța

Posibile discuții aprinse, chiar certuri și conflicte la locul de muncă, dar care nu vă privesc. Atmosfera încărcată, tensionată va afecta însă relațiile din interiorul colectivului, cu impact negativ asupra activității în ansamblul ei.

Scorpion

Nu vă temeți să solicitați ajutorul rudelor, prietenilor. În ultimă instanță, și dumneavoastră i-ați ajutat. Atenție însă, nu cereți bani. O să regretați mai târziu.

Săgetător

Dacă puteți, nu ieșiți din casă. Găsiți o scuză și nu vă duceți la muncă. Numai așa puteți evita neplăcerile. Sunteți mult prea nervoși pentru a nu crea la orice pas scandaluri și certuri.

Citește și Horoscopul banilor pentru 4 martie. Amânați treburile importante

Capricorn

Este momentul să treceți la treabă și să puneți în practică ideile și planurile dumneavoastră. Veți beneficia de sprijin total din partea tururor. Nu trebuie însă să sperați într-un câștig rapid.

Vărsător

Atenție la cei din jur. Nu acordați prea multă încredere persoanelor pe care nu le cunoașteți bine, nu faceți destăinuiri. Mai ales în privința banilor. S-ar putea să fiți păcăliți.

Pești

Dați dovadă de prudență maximă, atât în afaceri, cât și în cuvintele pe care le rostiți. Cântăriți bine fiecare vorbă, dar și fiecare acțiune, decizie. Nu angajați noi afaceri, nu faceți cumpărături importante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Ministerul Finanţelor, anunţ despre ratingul României

Agenția de rating S&P a reconfirmat în data de 12...

Ryanair, anchetată în Italia pentru practici neconcurențiale

Autoritatea italiană de reglementare în domeniul...

Planul Volkswagen de reducere a costurilor

Grupul Volkswagen a întocmit un plan de reducere a...

Programul de 1 Mai şi Paşte al magazinelor Kaufland

Kaufland România anunță programul magazinelor de Paște.

Românii pot cumpăra de azi noi titluri de stat Tezaur

Începând de azi, 15 aprilie, românii pot subscrie pentru...

Mai multe autorități vor putea colecta creanțe bugetare

În contextul necesității îmbunătățirii cadrului legal...


pixel